(FOTO)

Tajna košulje koja košta 1.350 dolara i već je nema u prodaji: Kolinda Grabar Kitarović svakodnevno oduševljava u Kataru

1

Bivša hrvatska predsednica ne prestaje da privlači pažnju na tribinama stadiona u Kataru.

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Kolinda Grabar Kitarović je najpre privukla pažnju time što se pojavila u narodnoj nošnji na utakmici Kanada-Hrvatska, a tom prilikom je i kanadskom premijeru javno rekla da joj je žao što nisu zajedno gledali.

 

Ovog puta, bivša predsednica Hrvatske je ponovo imala jako zanimljiv i inspirativan stajling koji je mnogima zapao za oko. Sada je, na utakmici između Brazila i Švajcarske, nosila Louis Vuitton mušku košulju.

Model je iz prošlogodišnje kolekcije, a dizajnirao ju je Verdžil Ablo, koji je preminuo prošle godine i to baš na jučerašnji dan. Inače, Ablo je bio veliki zaljubljenik u hrvatski dres, pa tako i ova košulja neodoljivo podseća na dres s obzirom na to da ima crveno bele kvadrate na sebi.

- Na uspomenu na legendarnog dizajnera Verdžila Abloa, velikog zaljubljenika u #Hrvatsku i #Vatrene, koji je preminuo tačno na današnji dan pre godinu dana, nosila sam njegovu košulju, nadahnutu hrvatskim kvadratićima. Hvala mu na tom predivnom poklonu - napisala je ona ispod objave.

 

Kolinda je košulju uklopila sa belim pantalonama, a inače, cena ovog komada je oko 1.350 dolara, mada više ne postoji na zvaničnom sajtu. 

 

 

makonda-tracker