savršenstvo

Jednostavno, pristupačno, a VATRENO! Sindi Kraford zna najbolji način da nosite mini-haljinu tokom (svake) zime

0

Vanvremenski trend koji garantuje atraktivan i fatalan izgled izbor je supermodela Sindi Kraford

foto: Tim Regas / SplashNews.com / Splash / Profimedia
foto: Tim Regas / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Proslavljena manekenka Sindi Kraford, jedna od najvećih zvezda modelinga devedesetih, danas ima 56 godina i ne oduševljava nas ni trunku manje nego tih dana kada su modne piste od Njujorka do Tokija bile pod njenim štiklama!


Zanosna, samouverena, sada kao zrela žena, Sindi iznova podseća zbog čega je bila članica Velike petorke, koju su činile još Naomi Kembel, Linda Evanđelista, Klaudija Šifer i Kristi Tarlington.

 

Očaravajuću Sindi često viđamo na raznim događajima koji okupljaju slavne, a juče je sa suprugom Rendijem Gerberom i sinom Preslijem posetila reviju brenda Céline. U pitanju je šou na kom je predstavljena kolekcija za jesen/zimu 2023, i na kojoj je jedna od vodećih zvezda na pisti bila Sindina ćerka Kaja Gerber.


S obzirom na to kako je Krafordova izgledala, ne sumnjamo da je u velikoj meri okupljenima skretala pažnju s revije.

 

1 / 7 Foto: Tim Regas / SplashNews.com / Splash / Profimedia


Američka manekenka stigla je u končanoj haljini brenda Céline, laganom mini modelu s kratkih rukava koji pada pored dela i odiše disko atmosferom. U pitanju je šik model s metalik odsjajem koji je poluprovidan u gornjem delu, te se Sindi nazirao crni grudnjak, ali još jači utisak ostavlja to kako je manekenka kombinovala ovu haljinicu.

 

Sindi Kraford, Rendi Gerber, Presli Gerber
foto: John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sindi je, naime, rešila da ide na proverenu varijantu, pa je mini-haljinu ponela s visokim kožnim čizmama do kolena. Ovaj spoj ultimativni je zimski trik za seksepilan izgled koji se postiže s lakoćom, a Sindin izbor su najjednostavnije čizme koje ipak naglašavaju njene vitke i duge noge.

 

 

makonda-tracker