vau!

Jedna, jedina, NEPONOVLJIVA: Naomi Kembel u HALJINI od koje nam se zavrtelo u glavi (FOTO)

0

Sinoć u Londonu je održana dodela Britanskih modnih nagrada. 

foto: Marechal Aurore/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: Marechal Aurore/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Brojne poznate ličnosti su prodefilovale crvenim tepihom, ali ipak, najviše pažnje je ukrala ona. Jedna, jedina, neponovljiva – Naomi Kembel.

 

Događaj, koji je juče održan u Rojal Albert holu, odaje priznanje i slavi dizajnere i lidere u modnoj industriji, od pojedinaca do brendova i kompanija, koje su svojom kreativnošću i maštom utkali novi put u modi tokom prošle godine.

 

Ovaj cenjeni događaj posećuju brojne poznate ličnosti i ovo je idealna prilika da svako ko prošeta crvenim tepihom iskaže svoj modni stil.

 

Sinoć je bilo zaista lepih kreacija, ali ipak, što se nas tiče, sve je zasenila Naomi Kembel.

 

Proslavljena manekenka Naomi Kembel (52) održala je mlađim koleginicama modnu lekciju odabravši za crveni tepih drapiranu, sivu haljinu sa šljokicama brenda Valentino. Haljina nije bila uska, ali je svakako istakla Naominu vitku figuru.

Uprkos upadljivim srebnim šljokicama, celokupan stil haljine koja pada do poda je bio neobičan, sa naborima i neobičnim izrezima na grudima, kao i pričvršćenim ogrtačem koji se spuštao sa ramena modela.

 

Pustivši haljinu da govori umesto nje, Naomina tamna kosa je samo ravno pada niz leđa.

 

Aksesoare je svela na minimum, pa možemo da primetimo d aima samo nekoliko komada srebrnog i crnog nakita.

1 / 3 Foto: Justin Goff / Goff Photos / Profimedia


Modna industrija nije propustila šansu ni da oda počast kraljici Elizabeti Drugoj koja je preminula 8. septembra specijalnim programom u okviru Britanskih modnih nagrada.

 

"Modni pozdrav", tako se zvao deo u kojem su se predstavili brojni britanski brendovi, a među njima su bili i Alexander McQueen, Burberry i Christopher Kane.

 

Naomi Kembel je za scenu odabrala drugu kreaciju, takođe interesantnu, ali nama manje upadljivu od sive haljine. U pitanju je crna plišana haljina golih ramena.

 

– Ona je bila istinska modna ikona – rekla je Naomi na sceni odavši počast kraljici Elizabeti Drugoj, dok su modeli prikazali radove inspirisane kraljicom u kružnom "catwalku" u centru Rojal Albert hola u Londonu.

 

 

makonda-tracker