copy/paste što pre

Urbano izdanje i za svaki dan i za posebne prilike: Visoke čizme Ele Dvornik koje najlepše izgledaju s farmerkama

0

Kada čujete reči "čizme sa štiklom od 12 centimetara", verovatno vam se malo zavrti u glavi, ali ako čujete da ih je odabrala Ela Dvornik-Pirs – nema dileme da su one ujedno i lepe i praktične!

foto:  elladvornik's profile picture elladvornik, Instagram
foto: elladvornik's profile picture elladvornik, Instagram

Omiljena hrvatska influenserka Ela Dvornik-Pirs, koja je poznata po tome što postavlja trendove širom Balkana i uspešno balansira glamur i posao sa obavezama mame dvoje dece, sada je pojavila u vrlo trendi paru obuće koji spaja sve što je njoj potrebno.


Ela je za večernji izlazak odabrala kožne crne čizme pripijene uz nogu, visoki model do kolena koji ima vrlo visoke štikle.

 

 

Ipak, u pitanju su čizme sa platformom i stabilnom blok-štiklom, u kojima nije tako teško stajati i hodati koliko deluje na prvi pogled, a jedan su od vodećih trendova već nekoliko sezona.


Ovakva obuća obično se nosi s mini-suknjom, a Ela je svoj autfit učinila malo ležernijim uz pomoć pouzdanog komada – jednostavnih skinny farmerki s push-up efektom! Hrvatska influernserka odabrala je isprani model crne boje, koji se odlično uklopio uz kožnu jaknu i dao joj urban izgled.

 

 

makonda-tracker