brak iz snova

20 godina su u braku, ostvario je sve njene snove: Ko je muškarac koji je zauvek osvojio srce Klaudije Šifer?

0

Poznate ličnosti često ne mogu da pronađu sreću u ljubavi, ali Klaudija Šifer nije jedna od njih

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Čuvena nemačka manekenka Klaudija Šifer danas je proslavila svoj 52. rođendan. Lepa manekenka je rođena 25. avgusta 1970. godine u Dizeldorfu u Nemačkoj.

 

Manekensku karijeru je započela 1987. godine kada se pojavila na naslovnoj strani magazina „Ele“, posle čega je počela da se pojavljuje u magazinima širom sveta.

 

 

Mnogi smatraju da je upravo Klaudija jedna od najlepših žena na svetu. Svojom prirodnom lepotom osvojila je srca mnogih, a njena karijera je od početka išla put zvezda. 

 

Karakteristična plava kosa i plave oči, ali i savršen ten, manekenska građa, omogućili su joj blistavu karijeru, koja nikada nije bila prožeta skandalima. Ipak, njen ljubavni život je za mnoge bio vrlo interesantan. 

 

Naime, prvi muškarac sa kojim se Klaudija Šifer zabavljala bio je iluzionista Dejvid Koperfild. Njih dvoje su se upoznali na 1003. balu u Berlinu. Ubrzo je usledila veridba, a Klaudija ga je u stopu pratila i ne samo to, ona je čsto bila model za njegove trikove.

Klaudija Šifer
foto: Profimedia

 

Pojavila se i u dokumentarcu "Copperfield in David Copperfield: 15 Years of Magic" u kojem je intervjuisala čuvenog mađioničara. Ipak, 1999. oni su odlučili da se raziđu, a 1997. tužio pariski "Match" koji je pisao da je njihova veza bila lažna i da se Dejvid uopšte nije dopadao Klaudiji.

 

Nakon što je veza sa Koperfildom bila okončana u njen život uplovio je Tim Džefri, sa kojim je bila do 2000. Ni ova veza nije dugo potrajala, već 2002. godine ona započinje romansu sa rediteljem Metjuom Vonom sa kojim se venčala iste godine.

 

 

Klaudija je često za strane medije govorila da nije znala šta je prava ljubav dok njega nije srela. Ona je često govorila da je on bio sve što joj je trebalo.

 

- Nikada nisam upoznala nekoga tako savršenog i često sam razmišljala o tome da idealan muškarac ne postoji, a onda se pojavio on - rekla je Klaudija o svom mužu tokom jednog intervjua za Gardijan.

 

- Imao je sve što sam želela od muškarca. Potpuno me je oborio s nogu - dodala je.

 

Metju je poznati engleski filmski režiser, koji je vrlo poznati i uspešan u filmskom svetu. Osim ostvarene karijere veoma je srećan što je uspeo da pronađe srodnu dušu i osvoji srce jedne od najlepših žena sveta.

 

 

On se svim silama trudio da svojoj supruzi udovolji u svim prohtevima, a ona nikada nije bila pezahtevna. 

 

Izvor blizak paru jednom prilikom je rekao da je Metju Klaudiji za veridbu umesto prstena poklonio kornjaču. Malo je reće da je bila oduševljena.

 

- Slični smo, mnogo stvari nas veže. Živeli smo kao jedno od trenutka kada smo se sreli. Bilo je zaista prirodno - rekla je ona jednom prilikom.

 

Klaudija i Metju su u braku već 20 godina, a i dalje se vole isto kao prvog dana. S režiserom manekenka je dobila troje dece, Kaspara , Klementinu Popi i Kozimu Vajolet.

 

Klaudija Šifer i Metju Von
Klaudija Šifer i Metju Vonfoto: Shutterstock / Cubankite

Klaudija, i Metju se trude da izbalansiraju porodični i poslovni život i kako kažu u tome leži tajna uspešnog braka i srećne porodice.

 

Metju je postao jedan od najpoznatijih reditelja Holivuda, a producirao je sjajne filmove kao što su Kick-Ass iz 2010. i Kingman: Tajna služba iz 2014. Kada ne radi na novim projektima Metju uživa sa svojom suprugom i njihovom decom u zamku koji su kupili i pretvorili u porodični dom.

 

Oni su pre više od 15 godina poželeli da kupe istorijsku kuću koja je već imala vlasnike. Slavni par želeo je kuću po svaku cenu, pa su iz tog razloga seli u auto i jednostavno se odvezli do imanja.

 

 

- Zapravo, nismo imali pojma da li će je tadašnji vlasnici prodati - izjavila je Klaudija. Nakon nekoliko meseci, tadašnji vlasnici prodali su kuću Klaudiji i Metjuu, a oni su se kasnije tu i venčali pred 120 odabranih zvanica.

 

Engleski zamak poseduje čak 14 soba, i dom je bračnom paru koji ima troje dece kao i menažeriju pasa, mačaka, prasića, ovvaca i kornjača.

 

 

makonda-tracker