mladački

Najobičniju rolku kombinuje majstorski! Crno-beli stajling Amal Kluni za proslavu godišnjice braka oduzima dah

0

Ako ne znate kako da kombinujete običnu crnu rolku, Amal Kluni ima odličnu ideju

foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Holivudski glumac Džordž Kluni i advokatica specijalizovana za ljudska prava Amal Kluni godinama važe za jedan od najskladnijih poznatih parova na svetskoj sceni, a svoju ljubav su krunisali brakom 2014. godine.


Ponosni roditelji blizanaca Ele i Aleksandera rekli su "da" u Veneciji 27. septembra, a svoju godišnjicu ove godine su obeležili večernjim izlaskom udvoje.

 

Nakon što su proveli neko vreme u Vašingtonu, Klunijevi su se vratili u Njujork, gde su prisustvovali svečanom događaju u organizaciji televizijskog kanala History, a potom su produžili na romantičnu večeru.


Amal Kluni odabrala je za ovu priliku crno-belo modno izdanje, a reč je o jednom od njenih najatraktivnijih stajlinga u poslednje vreme!

 

1 / 6 Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia


Supruga Džordža Klunija pojavila se pred paparacima u pripijenoj crnoj rolci od tankog i laganog materijala, koja je istakla njen savršen stas. Nju je kombinovala s dubokom plisiranom suknjom mini-dužine, a opredelila se za model zebrastog dezena.


Amal je svoju odevnu kombinaciju upotpunila crnim sandalama sa kaišićima, a odabrala je varijantu s igla-tankim štiklama, za koje je potrebno mnogo veštine. Ipak, ona je s lakoćom hodala u sandalama brenda Balmain, a sve je zaokružila zebrastom pismo-tašnicom.

 

 

makonda-tracker