ruku pod ruku sa suprugom

Pod njenim štiklama tresao se Njujork: Zbog ove modne kombinacije Amal Kluni nosi titulu MODNE ČAROBNICE

0

Jedna od najbolje obučenih žena sveta još jednom je napravila pun modni pogodak

foto: EPA-EFE/NINA PROMMER
foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Supruga čuvenog holivudskog zavodnika Džordža Klunija, Amal Kluni mnogo puta je dokazala da je boginja stila, a kako i ne bi kad pored sebe ima jednog od najpoželjnijih muškaraca Holivuda.

 

Njih dvoje su izašli u jedan poznati restoran u Njujorku, a lepa Amal (44) se nije libila da još jednom pokaže zašto je mnogi smatraju modnom ikonom.

 

 

Za tu priliku libansko-britanska advokatica odabrala je crnu mini haljinu sa šljokicama u kojoj je izgledala fantastično. Ona je sve vreme držala za ruku svog supruga Džordža (61) kao da je želela da celom svetu poruči da je njihova ljubav nikad jača.

 

Osim što je smatraju jednom od najlepših žena sveta ono što se ne može poreći jeste i činjenica da zaista ima odličnu linuju.

 

 

Kratka crna haljina brenda Eli Sab se na svetlu presijavala zbog šljokica koje je imala po sebi, a celu kombinaciju lepa Amal upotpunila je cipelama na visoku štiklu sa zlatnim vrhom.

 

Neupadljive zlatne viseće minđuše su jedno što je ona imala od nakita i izgledala je savršeno. Ovo je još jedna primer, da je nekada manje zapravo više, jer je samo njima postigla takvu dozu eleganicije da je sve bilo jednostavno savršeno.

 

Džordž i Amal Kluni
Džordž i Amal Klunifoto: EPA-EFE/HUGO PHILPOTT

 

Svoju bujnu kosu uvila je u blage talase i tome doprinela još romantičnijem izgledu.

 

Skladni par koji se venčao 2014. godine cele večeri nije skidao osmeh sa lica. Čini se da su njih dvoje pronašli sve što im je potrebno. Njihova sreća vidljiva je na svakom koraku, a zadovoljstvo se najbolje može pročitati u njihovim pogledima i osmesima. 

 

 

makonda-tracker