simpatično!

Njegova reakcija kad je saznao da čekaju blizance bila je — URNEBESNA: Emotivna priča Džordža Klunija o porodici i deci

0

Mada je godinama mislio da nikada neće imati decu, Džordž Kluni otkrio je kako je promenio mišljenje zbog ljubavi i svoje supruge Amal

foto: Profimedia,  Tiziana FABI, AFP
foto: Profimedia, Tiziana FABI, AFP

Jedan od najslavnijih holivudskih glumaca svakako je Džordž Kluni, a on već godinama uživa u skladnom porodičnom životu sa suprugom Amal Alamudin i njihovim blizancima Aleksandrom i Elom.

 

 

Kluni je gostovao u podkastu WTF sa Markom Maronom, pa vrlo emotivno govorio o trenucima kada su Amal i on odlučili, pa saznali da će imati decu. Kluni, kako i sam priznaje, nije želeo da se oženi, niti da ima decu. Od prvog susreta sa Amal znao je da će biti drugačije.

 

Bili smo oko godinu dana u braku i bili smo na večeri kod prijatelja koji imaju jako glasnu decu. Šetali smo i razgovarali; Amal mi je rekla da smo srećni u životu, ali da bi tu sreću trebalo podeliti još sa nekim. O tome sam razmišljao minut i rekao samo: ako si za, možemo da probamo. Bio sam siguran da nikad neću imati decu, bio sam pomiren s tom odlukom — rekao je Kluni.

 

— Nisam ni sanjao da ću imati blizance. To je bio trenutak za pamćenje. Bili smo kod doktora i on je ispred sebe stavio sliku sa ultrazvuka i rekao: 'Divno, ovde je jedan dečak', i ja sam se oduševio što ću dobiti sina. Onda je rekao: 'A tu je i devojčica', a ja sam pomislio — 'S**nje!' Amalina sestra ima blizance, ali bio sam u čudu. Nisam bio spreman ni za jedno dete, kamoli dvoje, ali ne žalim danas — pričao je Kluni.

 

1 / 9 Foto: Profimedia

 

Kluni je dodao da deca već imaju svoj stav i zbijaju šale na očev račun.

 

Svakog jutra, tačno u osam sati, Aleksander pokuca na moja vrata. Ja pitam ko je, a on kaže: 'To sam ja, Aleksander Kluni'. Otvorim vrata, a on utrči unutra glasno se smejući. Njih dvoje me zaista čine sretnim — zaključio je glumac.

 

Džordž je i ranije da simpatičan način govorio o roditeljstvu i isticao da više voli da bude otac nego da bude holivudska zvezda!

 

— Osećam da pripadam nekome, znam šta znače dom i bezuslovna ljubav. Moj posao kao roditelja jeste da učim decu da rade užasne stvari. Obožavam da ih učim da prave gluposti koje će šokirati njihovu majku. Naučio sam ih da stave Nutelu u pidžamu i da, kad odu na spavanje, samo je izvade i pojedu.

 

Kada Amal krene da viče, Kluni — majstor šale — zna da je uspeo!

 

 

makonda-tracker