idealno za jesen

I čizme preko kolena ostale u drugom planu: Pletena haljina Amal Kluni koja stoji bukvalno svakoj ženi

0

Moda za svaki dan nikad nije bila zabavnija, a čuvena advokatica pronašla je model haljine koji možete da nosite i s patikama i s najelegantnijim čizmama

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nakon nekoliko bajkovitih nedelja u porodičnoj vili na jezeru Komo, Klunijevi su se vratili u Ameriku i rešili da putuju "kao sav normalan svet". Glumac Džordž Kluni i poznata advokatica Amal Kluni viđeni su na železničkoj stanici u Njujorku, gde su stigli kako bi putovali do Vašingtona kao da nisu milioneri, iako im je društvo pravilo brojno obezbeđenje.


Za ovu priliku, Džordž je odabrao vrlo ležeran autfit sastavljen od farmerki i polo majice kratkih rukava, dok je njegova draga ponela savšen miks elegancije i svakodnevnog stila.

 

Libansko-britanska advokatica specijalizovana za ljudska prava odabrala je za ovu priliku midi-haljinu brenda Stella McCartney.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

 

U pitanju je model čija cena iznosi nešto više od 1.200 evra, komad bez rukava i sa rolkom vrlo nežne krem boje. Amalin izbor je rebrasta pletena haljina koja pada pored tela i pogodna je za bilo koji tip građe, a njen donji rub je asimetričan i vrlo efektan.

 


Supruga Džordža Klunija upotpunila je ovo izdanje visokim čizmama, kožnim crnim modelom preko kolena koji ima visoke potpetice, zbog čega možda nije najbolje rešenje za putovanje vozom.

 

Uz to je ponela Frayme torbicu bele boje, a nosila je, kao i uvek, veće naočare za sunce brenda MaxMara uz pomoć kojih je sakrila lice od paparaca.

 

 

makonda-tracker