sav glamur je u ovoj haljini

Ovo može samo ona! Amal Kluni zablistala u mint izdanju s perlicama zbog čije lepote nećete ni trepnuti (FOTO)

0

Amal Kluni se pojavila na premijeri filma svog supruga Džordža i njegove koleginice Džulije Roberts.

foto: Capital Pictures / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
foto: Capital Pictures / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Džordž Kluni i Džulija Roberts su nakon dužeg vremena ponovo zajedno na malim ekranima, a ovo će biti njihov četvrti zajednički projekat. Londonska premijera filma je okupila slavne holivudske glumce, a pored Džulije, jedna od zapaženijih je svakako bila i Amal Kluni.

 

Zgodna advokatica je skoro bacila u senku romantičnu komediju zbog koje su se svi okupili, a svojom haljinom u nežnoj mint boji je oduševila javnost.

Amal je odabrala dugu svečanu haljinu ukrašenu sitnim perlicama, a s obzirom da na njenu liniju, ovakvi modeli stoje savršeno crnki koja je uspela da osvoji jednog od najvećih holivudskih zavodnika.

 

Ona je svoju upečatljivu kombinaciju uklopila uz efektne minđuše i nezaobilaznim crvenim karminom koji stoji savršeno ovoj crnki. Poznato je da Amal često bira kombinacije koje ističu njenu vitku figuru, ali je ovog puta nadmašila samu sebe.

 

1 / 3 Foto: Capital Pictures / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

 

Podsetimo, film Ticket to Paradise preti da postane veliki hit, a u scenariju Džulija Roberts i Džordž Kluni glume razvedeni par koji nakon 25 godina od venčanja putuje zajedno na Bali kako bi sprečili ćerku da ne napravi istu grešku kao oni.

 

makonda-tracker