na tradicionalnom porodičnom događaju

Svi su nasmejani, ali ne i ona: Šarlin od Monaka u beloj čipkastoj kombinaciji opravdala epitet najtužnije princeze

0

Monako piknik je ponovo održan nakon dve godine pauze zbog pandemije, a ovom događaju se pridružila i monegaška kneževska porodica.

foto: Niviere David/ABACAPRESS.COM / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: Niviere David/ABACAPRESS.COM / Shutterstock Editorial / Profimedia

Monako piknik je tradicionalni događaj koji se prvi put održao još 1931. godine i od tada je postao tradicija, ali i savršena prilika za okupljanje stanovnika celog Monaka, turista, pa i kneževske porodice.

 

Princ Albert i princeza Šarlin su se pojavili na pikniku sa decom, blizancima Žakom i Gabrijelom, a deca su premijerno pokazala svoje nove frizure, s obzirom na to da je princeza nedavno objavila fotografiju ispod koje je otkrila kako je mala Gabrijel sama skraćivala kosu sebi i svom bratu.

Aktuleni vladar, princ Albert (64) i njegova 20 godina mlađa supruga, najtužnija evropska princeza, Šarlin, bili su glavne zvezde tradicionalnog piknika.

 

Princ je došao u nešto opuštenijem izdanju, imao je ležeran sako i raskopčanu belu košulju, dok se princeza odlučila za svedenu i elegantnu monohromatsku kombinaciju. Ona je ponela belu čipkastu tuniku sa jako visokim okovratnikom, a ispod nje je imala široke pantalone isto u beloj boji, cela kreacija je pod potpisom južnoafričkog dizajnera Terence Bray-ja.

 

1 / 3 Foto: CRY-Huitel. / The Photo One / Profimedia

 

Osim lepe svetle odevne kombinacije, izraz princeze Šarlin nije bio nimalo svetao. Pokušavala je da se smeška dok je objašanjavala nešto ćerki, ali ponovo je imala svoj tužan i zamišljeni izraz lica, zbog kog je i dobila nadimak najtužnija princeza. Ovo pojavljivanje kneževske porodice, uprkos trudu da izgleda kako je sve u redu, ponovo je zainteresovalo ljude da li je njihov brak stabiln, a objašnjenje za Šarlinin tužni pogled i izraz lica koji se ne menja, niko ne zna.

 

 

makonda-tracker