da li vam se dopada?

Haljina sa vezom samo za tople dane: Princeza Šarlin u letnjoj kombinaciji za večeru ili venčanja

0

Ona se odlučila za autfit koji savršeno naglašava njenu ženstvenost. 

foto: EPA/ CHRISTIAN BRUNA
foto: EPA/ CHRISTIAN BRUNA

Princeza Šarlin od Monaka je bila u specijalnoj poseti domu penzionera "A Kietudine" u Monte Karlu, gde je razgovarala sa mnogim štićenicima tog doma i osobljem koje se brine o njima.

 

Svaki stanovnik dobio je uramljenu fotografiju princa i porodice. Kietudine je dom za penzionere koji se nalazi u blizini Rok Harbora u centru grada i deo je nacionalnog projekta.

 

 

Princeza Šarlin ponovo je zablistala jer je nosila je dugu žutu haljinu sa vrlo zanimljivim vezom. Dizajn haljine je toliko interesantan da svako ko izabere ovakav ili sličan model sigurno će privući sve poglede i ne samo to - ovo je model koji možete nositi na venčanje, na proslavu rođendana ili na poslovni ručak.

 

Haljina bez rukava odlično je istakla izvajane Šarlinine ruke koje je svesno naglsila jer oslikavaju njenu snagu i neustrašivost. Kratku plavu kosu, koja je postala njen zaštitni znak začešljala je na desnu stranu, a od nakita dodala je bisernu ogrlicu koja se dobro uklopila uz ovu kombinaciju. Šerlin se odlučila i za decentne minđuše koje su zaokružile celokupan izgled. 

 

Da li se vama dopada njena kombinacija?

 

 

 

makonda-tracker