trendi & bezvremenski

Crne, teksas ili...? Ako pitate Vog, 2024. godine će nam biti potrebne farmerice samo u ovoj boji

0

Farmerice nikada ne izlaze iz mode, ali ako pratite trendove, pogledajte koji je Vog izabrao kao dominantan!

Jedna boja farmerica biće apsolutni trend 2024.
Jedna boja farmerica biće apsolutni trend 2024.foto: Anna Zhuk/Shutterstock

Otkako je počela 2024. godina, aktuelni su raznorazni novi trendovi u modnom svetu, od kojih su neki tek u najavi, dok su drugi već prisutni u kolekcijama brendova, kao i u autfitima trendseterki.

I bezvremenski komadi poput farmerica, koje nikad ne izlaze iz mode, već se samo menja popularnost krojeva i boja, u 2024. će dobiti osveženje, i to u boji koja je dosad često bila zanemarivana u poređenju s klasičnom plavom ili crnom.

Reč je o svim nijansama sive boje koje su se već pojavile i u brojnim kolekcijama poznatih modnih kuća za proleće/leto 2024, kao što su Dior, Diesel i Loewe, gde su u tamnijim i svetlijim sivim nijansama stilizovane na razne načine.

 

Ove farmerice toliko su poželjne i trendi da ih je i Vog nazvao jedinim trendom o kom treba znati malo više u 2024. godini!

Loewe model dolazi s izrazito visokim strukom i u jako svetloj sivoj nijansi i sa širokim nogavicama, te je jedan od modela s kojima lako možemo zameniti i poslovne modele pantalona.

 



Ova ništa manje neutralna i izuzetno nosiva opcija u modelima farmerica proširuje naše mogućnosti stvaranja trendi autfita u novoj godini, a u ženskim ormarima bi se definitivno moglo pronaći mesta i za više od jednog para sivih pantalona!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rustial 𐕣 (@rustiall)



Sive farmerke odlično će izgledati u monohromatskom sivom look-u, mogu se slagati lepo i s drugim neutralnim nijansama, poput krem, bele ili crne. Takođe, mogu poslužiti i kao odlična baza za look u koji ćemo uklopiti i upečatljivije nijanse poput trendi crvene, piše Miss7.

 

 

Sive pantalone svih nijansi i krojeva biće apsolutni hit
Sive pantalone svih nijansi i krojeva biće apsolutni hitfoto: Alones/Shutterstock

Bootcut kroja, uskih ili širokih nogavica, s visokim ili niskim strukom, sive farmerke dolaze u mnogim različitim varijantama, a jednako su popularne i tamnije i svetlije nijanse.

 

Bonus video

Mob wife estetika


 

makonda-tracker