u trendu

Od januara do decembra , uz patike i uz čizme: Ovo su JEDINE farmerke koje ćete stvarno moći da nosite zauvek

0

Ako postoji komad za koji možemo da se zakunemo da nikada neće izaći iz mode, u pitanju su nesumnjivo farmerke, zar ne?

Hejli Biber i Kendal Džener s prijateljicama na NBA meču
Hejli Biber i Kendal Džener s prijateljicama na NBA mečufoto: RONALD MARTINEZ / Getty images / Profimedia

Farmerke važe za vanvremenski odevni predmet, ali one imaju toliko verzija da predstavljaju čitav jedan mali modni svet za sebe i trendovi se stalno menjaju.


Godinama je u trendu skinny džins, a proteklih godina mu "konce mrse" modeli širokih nogavica, baggy i razne druge opcije. Međutim, sudeći po načinu oblačenja najuticajnijih devojaka u svetu mode u poslednje vreme, farmerke ravnih nogavica su najbolji izbor.


Pre nekoliko dana, manekenke Hejli Biber i Kendal Džener viđene su zajedno na Beverli hilsu, gde su uživale u zajedničkom ručku u poznatom restoranu Nate'n Al's, a obe su bile ležerno odevene.

 

Hejli Biber i Kendal Džener u farmerkama ravnog kroja
Hejli Biber i Kendal Džener u farmerkama ravnog krojafoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nosile su sličan model farmerki, a dok se Hejli opredelila za svetli teksas, Kendal je odabrala tamniji.

Pantalone ravnih nogavica izrađene od džinsa bile su ultrapopularne u više navrata proteklih decenija, a omiljen je jer nudi mnogo više od pripijene siluete. Ovaj Y2K trend, jer budi nostalgiju na početak dvehiljaditih, nedavno je bio izbor i supermodela palestinskog porekla Bele Hadid, koja ih je ponela na nešto elegantniji način nego Kendal i Hejli, a poznat je po tome što laska figuri.

 

Bela Hadid u ravnim farmerkama
Bela Hadid u ravnim farmerkamafoto: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia


Savršen je za svaki tip građe jer vizuelno dodaje obline i krije višak po potrebi, a može da se kombinuje s bukvalno svakom obućom.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Kako proširiti farmerke

 

makonda-tracker