trend 2024.

Ništa od crnih čizama! Ove statement komade nosi svaka trendseterka, a obožavaće ih i Srpkinje željne promene

0

Efektni i hrabri modeli čizama zauzeli su modni tron i zbacili one crne i jednostavnije komade.

Crne čizme više nemaju primat u modnom svetu
Crne čizme više nemaju primat u modnom svetufoto: Viktoria Minkova/Shutterstock

Dezen zebre, leoparda ili zmije, prugice ili asimetrične šare; koji god dizajn birali — ovim efektnim čizmama ne možete pogrešiti!

 

Crne čizme suvereno su pokorile modnu scenu protekle jeseni, međutim u nadolazećim mesecima mogle bi ustupiti status najpoželjnije obuće statement komadima.

 

Kaubojske, bajkerske ili jednostavne, elegantne, crne, visoke čizme u trenu su postale must have obuća proteklih meseci, ali čini se da se modni svet pomalo zasitio ovakvog igranja "na sigurno".

Tu na scenu stupaju efektni modeli čizama s geometrijskim i životinjskim printom, koji su hrabra opcija, ali sjajna alternativa za sve one željne promene i noviteta u svojoj modnoj kolekciji. Na modnim revijama jesen/zima 2023/2024. pistama su vladali bezbrojni novi printovi i uzorci, svi u nadi da će se popeti na vrh naših modnih želja za sezonu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

 

Neki od njih su se istaknuli: cvetovi, tačkice, tartan ili zmijski print, kao na modnoj reviji Fendija, geometrijski oblici Febena, pa čak i apstraktni detalji, koje donosi Ahwulalia — samo su deo sveobuhvatne ponude novog trenda čizama. 

 

 

Da je reč o pravim statement komadima, pokazale su i trendseterke, među njima i Emili Ratajkovski, Kendal Džener, Irina Šajk, Tejlor Svift...

 

Bonus video

Maison Margiela mary jane cipele

 

makonda-tracker