odaberite svoj!

Šta je IN, a šta je potpuno out? NAJLEPŠI i trendi motivi tetovaža (i oni koje treba da izbegnete) 2024. godine

0

Ako ste planirali da se tetovirate ove godine, dobro je znati koji motivi više nisu u trendu, a koji će biti ultimativni hit 2024.

Neki motivi tetovaža biće poželjniji od drugih tokom 2024.
Neki motivi tetovaža biće poželjniji od drugih tokom 2024.foto: Shutterstock/New Africa

Kada su tetovaže u pitanju, najpre je važno da, ako se tetovirate, da birate onu koja se vama dopada, inspiriše vas i prijatno vam je da gledate u nju. Međutim, neki motivi tetovaža zaista se pojavljuju ćešće od drugih, pa pripadaju neprolaznim trendovima, dok neki motivi odavno važe za aut.

 

Ako razmišljate o tetoviranju, a još uvek niste našli simboliku za koju želite da vam počiva na telu, postoje trendovi koji će biti ultimativni hit 2024. godine u svetu tetovaža, te možda neki od njih bude prikladan za vas i pronađete u tome inspiraciju.

 

Trendovi 2024: 3 in i 3 out motiva
 

Out: Slova

In: Kratke poruke, afirmacije

 

Pojedinačna slova mogu imati veliko značenje, na primer, ako su to inicijali vaše drage osobe. 2024. godine biće vreme za rečenice s pozitivnom konotacijom i afirmacijama. 

 


Out: Portreti

In: Suptilne tetovaže životinja

 

Delikatne linije i minimalistički motivi ostaće vrlo popularni i u 2024. godini. Zvezde poput Kendal Džener obožavaju i suptilne fineline tetovaže. Tehnikom se lako mogu postići apstraktni motivim kao i egzaktne slike životinja ili cveća. Životinje su ove godine zapravo posebno trendi kod ove popularne tehnike tetoviranja, piše Miss7.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by lara (@savingbambi)


Out: Mandale

In: Sitne tetovaže ili mikromotivi

 

Neposredno pre početka 2024. godine, manekenka Hejli Biber je uradila malu tetovažu (tačnije, mini-mašnu) i utabala smer tetovažama za novu godinu. Naime, sitne tetovaže (kojih Hejli nače ima dosta) i mikromotivi su u trendu.

 

Mini-ornamenti su još uvek vrlo popularni kao motiv u ovoj veličini. Izgledaju poput finih komada nakita na koži, a deluju vizuelno i kao zamena za 'pravi' nakit. Dok su mandale često velike i imaju široke, duboke crne linije, mini-ukrasi mogu biti savršeni za početnike u tetoviranju.

 

Bonus video

NOVINARKA ESPRESA JE OTIŠLA KOD DUŠANA DA PROVERI KOLIKO TETOVIRANJE BOLI: Nije joj bilo LAKO!

 

makonda-tracker