bliži se toplije vreme

Neodoljiv spoj uličnog look-a i elegancije: Novi STREET STYLE TREND koji će ovog proleća biti na svakom koraku

0

Najeminetniji svetski brendovi već "izbacuju" niz modela, te se čini da je street style moda je dobila svoju glavnu "perjanicu" za predstojeće proleće.  

Driving mokasine će biti glavni trend ovog proleća
Driving mokasine će biti glavni trend ovog proleća foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Mokasine su obuća koja je imala svoje modne uspone i padove kroz decenije, ali one su zapravo manje više uvek bile u trendu.

 

Nosile su se pre "sto godina", nose se i danas, samo se "pakuju" uz različite krpice.

 

Naravno, pojavljuju se novi modeli, koji nekad ukradu slavu nekim starijim klasičnijim, a nekad i ne. U svakom slučaju, ta modna priča oko mokasina se nekako stalno vrti u krug, a ove sezone na red je došao jedan poseban model.

 

U pitanju je model koji se naziva "driving" mokasine i on je lansiran pre nekoliko meseci na Miu Miu modnoj reviji za proleće 2024. godine, piše magazin Vog.

 

A jako brzo nakon revije toga počeli su da se pojavljuju i za nijansu modifikovaniji modeli koje su lansirali neki od poznatih brendova kao što su The Row, Proenza Schouler, Khaite, kao i Tod’s.

Tako da će u ponudi biti različitih varijanti i boja - od klasične crne do bele koja je možda priladnija za dolazak proleća. Naravno, tu su i smeđi stilovi, kao i antilop modeli. 

Što se tiče "crnih klasika", možete ih najpre potražiti kod brendova Coach, Dear Frances i Aquatalia, a za svetlije varijante biće zaduženi Prada, Massimo Dutti i Bally.

Lukuznije kožne modele "izbacuju" The Row i Minnetonka, dok boju čokolade na prvom mestu spremaju Tod’s i M.Gemi.

Što se tiče ostatka utfita uz mokasine, one mogu lako da se kombinuju sa dosta toga, tako da tu nećete imati problema. 

 

Bonus video: 

 

Glossy tim - Vogue 

 

makonda-tracker