party modne ideje

BEZ ŠTIKLI, a jednako elegantno! 3 modela ravne obuće za doček Nove godine zbog kojih ćete ZAUVEK ZABORAVITI POTPETICE

1

Ne morate da zakoračite u 2023. godinu uz neudobnost – možete izgledati jednako atraktivno i svečano u ravnoj obući, ali samo ako se opredelite za ove modele

foto: Creative Lab/Shutterstock
foto: Creative Lab/Shutterstock

Svečane prilike i noćni izlasci uvek zahtevaju poseban stil, a doček Nove godine je kruna svih žurki! Ne samo što njom završavamo godinu nego je dopušteno maltene, pa se ne opterećujemo time da li nam kratku suknju prati predubok dekolte, ima li previše šljokica (jer za najluđu noć ništa nije previše!)...


Međutim, jedino pravilo kog se obično držimo jeste da budemo na visokim potpeticama, koje su sinonim za žensku eleganciju. A ne mora da bude tako!


Štikle nisu vaš jedini izbor za doček, pa ako ih nerado nosite ili, jednostavno, želite da plešete čitave večeri neopterećeni bolovima u stopalima, postoji nekoliko modela ravne obuće u kojima ćete izgledati jednako doterano i šik.

 

 


Postoji li zaljubljenica u modu koja je imuna na spoj visokih čizama iznad kolena i male crne haljine? Ova kombinacija je nepogrešiv način da ostavite utisak u najluđoj noći, a ako ponesete ravne čizme – bićete kraljica podijuma!

 

 

 


Klasične cipele koje možda nisu po svačijem ukusu, ali su ove godine definitivno bile vodeći trend kada je reč o obući, mogu da prođu i kao savršen izbor za doček.


Ukoliko ih kombinujete s mini-suknjom i efektnom bluzom, delovaćete otmeno, u trendu, a biće vam udobno kao nikada ranije na žurki!

 

 

Omiljene ženske cipele više nisu samo model za proleće i leto! Influenserke su nam više puta pokazale da one mogu da izgledaju vrlo prikladno i u hladnijim mesecima, a Miu Miu nas posavetovao svojom novom kolekcijom da ih kombinujemo sa – belim soknama.


Ako vam to baš nije po ukusu, odaberite neke elegantnije čarape, a baletanke možete nositi s pantalonama, haljinama, svečanijim šortsom... bilo čim.

 

Pripazite samo na jedno: neka imaju šljokice, i to što više – to bolje!

 

 

makonda-tracker