hit sezone

Kako nositi baletanke i posle leta? Tamara Kalinić ima MOĆAN TRIK koji kopiraju sve influenserke

1

Omiljena ženska obuća nikada se ne viđa u ovoj kombinaciji, a srpska influenserka i Miu Miu kažu – vredi probati!

foto: instagram/tamara
foto: instagram/tamara

Za najuticajnije trendseterke završio se najuzbudljiviji period godine, kada se nedelje mode smenjuju jedna za drugom, a najprestižnijih brendovi prikazuju svoje nove kolekcije.


Koliko su zapaženi modeli na pisti i slavne zvanice u prvim redovima modnih revija, prate se i stajlinzi influenserki, a Srbija ima jednu od najmoćnijih – Tamaru Kalinić.

 

Naša influenserka ostavila je sjajan utisak u svim svojim javnim pojavljivanjima proteklih nedelja, a tokom Nedelje mode u Parizu viđena je u modnom izdanju s potpisom modne kuće Miu Miu koje je definitivno vredno pažnje.


Tamara je na reviju pomenutog italijanskog brenda stigla u kompletu sastavljenom od predimenzioniranog sakoa i plisirane suknje do kolena, a odlučila se za set sive boje. Ponela je i teget džemper s V-izrezom, ali najefektniji deo aufita je svakako obuća.

 

1 / 6 Foto: Cornel Cristian Petrus / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

Ona je odabrala Miu Miu baletanke čija cena iznosi nešto manje od 980 evra, a u pitanju je model klasičnog dizajna i s decentnom mašnicom koji je ima jednu elastičnu traku s imenom ovog brenda.

 


Tamara ih je kombinovala s jednostavnim toplim soknama koje podsećaju na grejače i koje je ponela nabrane, kao i manekenke na kojima smo ih videli na pisti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

 

Miu Miu preporučuje da se baletanke tokom jesenje sezone nose u spoju s rebrastim sportskim čarapama, kao sjajna zamena za niske čizme u kombinacijama sa kratkim suknjama, a ovaj trik je ubrzo preplavio društvene mreže.


Dopada li se vama ova caka?

 

 

makonda-tracker