modni trikovi

Uvući nogavice u čizme ili ne? Ovako se pravilno različite farmerke nose s gležnjačama

0

Ako niste sigurni kada treba uvući, kada podrvnuti, a kada ostaviti nogavice farmerki da padaju, proverite ovaj kratki vodič

foto: Tinxi/Shutterstock
foto: Tinxi/Shutterstock

Jesen možda nije svima omiljeno godišnje doba, ali je nesumnjivo sezona u kojoj imamo bezbroj opcija kada je reč o oblačenju.

 

Kaputi, džemperi, aksesoari u vidu kapa i šalova... Sve to pruža nam mogućnost da pokažemo sav svoj modni dar i kombinujemo majstorski, a omiljeni deo jesenje i zimske sezone svakako su – čizme.

 

Među omiljenim modelima su kratke čizme, koje tek pokrivaju članke, a one su apsolutni hit protkelih sezona, posebno u spoju s farmerkama. Međutim, one uvek nose sa sobom pitanje šta činiti s nogavicama?

 

Ako želite da čizme moraju da budu u prvom planu i da treba da uvučete nogavice u obuću, idealno bi bilo da je u pitanju skinny model farmerki.

 

Farmerke, Čizme, Stopala, Jesenja sezona
foto: Cozy Home/Shutterstock

Nogavice ravnog kroja ne bi trebalo da uvlačite, posebno ako nosite uske čizme, jer će obuća izgubiti oblik, a možete da delujete neuredno, izgužvano i kao da ste se obukli bezu previše planiranja. U tom slučaju, bolja je ideja da podvrnete nogavice nekoliko puta tako da sežu tik iznad čizama i ne narušavaju sklad.

 

Jesenja sezona, Čizme, Farmerke
foto: MS_studio/Shutterstock

Farmerke koje otkrivaju članke, odnosno imaju nešto kraće nogavice pružaju mnogo mogućnosti! Slobodno birajte i one koje su toliko kratke da između gležnjača i nogavice ima bar jedan prst praznog prostora, ali obratite pažnju na to da vam čarape ne budu previše napadne kako ne biste skrenuli fokus sa čizama.

 

Jesenja sezona, Farmerke, Čizme
foto: MS_studio/Shutterstock

Sve popularnije zvoncare najbolje izgledaju kada se prebace preko obuće i apsolutno je zabranjeno eksperimentisati i uvlačiti ih u obuću

 

Zvoncare, Jesenja sezona, Čizme, Pantalone, Farmerke, Moda
foto: Alones/Shutterstock

 

makonda-tracker