wow efekat

ZIMSKA HALJINA koja zrači seksepilom: Najlepša žena fudbalera još jednom pokazala kako osvojiti svet u crnoj boji

0

Zatvorena haljina otvorenih leđa – proveren način da oduzmete dah tokom jesenjih i zimskih večeri

foto: callmelolita/Instagram
foto: callmelolita/Instagram

Manekenka Jovana Đorđević, supruga fudbalera Filipa Đorđevića, koju smo upoznali pod njenim devojačkim prezimenom Švonja, spada u najatraktivnije dame naše javne scene.


Jovana u svakoj prilici osvaja izgledom, a uvek je besprekorno odevena, pa ne čudi što je na Instagramu prati ogroman broj ljudi – kako da bi se divio njenoj lepoti, tako i zbog modne inspiracije.

 

Pre nekoliko dana, ona je podelila fotografije za koje je pozirala u nesvakidašnjoj haljini, savršenoj za nešto svečanije prilike tokom jeseni i zime.

 

Kako je najčešće viđamo u crnoj boji, ona je i ovog puta bila njen izbor, a Jovana je odabrala midi-haljinu dugih rukava, koja je u potpunosti zatvorena, sa izuzetkom leđa, koja su otvorena i ističu njen vitak stas.

 

 

Savršena figura u fokusu je i zahvaljujući tome što je haljina pripijena uz telo, pa Jovanine obline dolaze do izražaja.


Manekenka je uz to ponela crne nabrane čizme sa kratkim štiklama i crnom torbicom modne kuće Dior, a sve je zaokružila crnim naočarima za sunce.

 

U pitanju je, inače, starija haljina, u kojoj smo Jovanu videli još pre godinu dana, a i tada je ostavila sjajan utisak.

 

 

makonda-tracker