Šta nam Pavel Globa predviđa od 16. do 22. septembra? Neke znake Zodijaka čeka finansijski uspeh, a druge romansa

0

Blizancima se savetuje da budu oprezni sa svim kontaktima i na putovanjima. Poslovna putovanja i posete mestima na kojima je gužva su nepovoljni za njih.

HOROSKOP PAVELA GLOBE OD 16. DO 22. SEPTEMBRA
HOROSKOP PAVELA GLOBE OD 16. DO 22. SEPTEMBRA foto: Péter Gudella / Panthermedia / Profimedia

Naredna nedelja septembra će početi sasvim mirno, pružajući nam neke predviđene i produktivne dane. U sredu će Pun Mesec u Ribama uz istovremenu opoziciju Merkura i Saturna stvoriti kontradiktorne trendove – kako u odnosu među ljudima, tako i na nivou događaja.

 

S jedne strane, bićemo otvoreni za emocije, osećamo kreativni potencijal i inspiraciju, ali sa druge strane mogu nastati poteškoće u realizaciji naših planova. Ovo će posebno uticati na jednog predstavnika Zodijaka čija je aktivnost povezana sa umetničkom kulturom, maštom, izumima i stvaranjem svega novog.

 

Rakovi, Škorpije i Ribe pokazuju dobročinstvo, pomoć drugom i steći uvid u uzbudljive teme i situacije. Bik, Devica i Jarac mogu da se suoče sa nerazumevanjem rukovodstva na radnom mestu, blokirajući njihove inicijative i inovacije.

Ovan (21. mart - 20. april)


Ovi će morati da traže istomišljenike da bi ostvarili svoje ciljeve. U profesionalnoj oblasti, takođe, vredi se udružiti sa timom da bismo pokazali dobre rezultate. Finansijski sektor može da se poboljša u drugoj polovini nedelje, a zdravlju treba posvetiti povećanu pažnju tokom celog perioda. Mišićno-skeletni i kardiovaskularni sistem mogu biti ugroženi. Romantična sfera će biti u znaku snažnih strasti i osećanja tokom vikenda, kada će verovatna bilo kakvih neočekivanih akcija od strane partnera biti velika. Roditelji Ovnovi će takođe morati da obrate više pažnje na zdravlje svoje dece.

 

Bik (21. april – 20. maj)


Bik mora da bude oprezan tokom cele nedelje – i u delima i u govoru. Preporučljivo je izbegavati kontakte sa rukovodstvom na radnom mestu, au porodici, u kontaktu sa roditeljima, zadržati neutralnu poziciju. Krajem nedelje možete biti aktivni i pokazati inicijativu - to će bolje uticati na rešavanje ličnih problema. Zdravlje vas može podsetiti na hronične probleme, pa je vredno odvojiti vreme da ih sprečite. Za vikend se mogu planirati posete kozmetičkim salonima, kozmetičarima i frizerima, kao i kupovina odeće i nakita. Bikove finansije će tokom čitavog perioda biti u redu, sa dobrim izgledima za rast.


Blizancima (21. maj – 20. jun)


Blizancima se savetuje da budu oprezni u svim kontaktima i na putovanjima. Poslovna putovanja, putovanja i posete punim mestima su nepovoljni za njih. Neki se mogu suočiti sa plagijatom svojih ideja od strane kolega ili zaposlenih i zbog toga bi trebalo da se svoje ideje podele samo sa menadžmentom. Od petka do nedelje biće prilike za rešavanje novčanih pitanja, a u tom periodu možete započeti nove projekte koji se odnose na osiguranje, investicije, razmenu i finansije. Zdravlje se može pogoršati tokom kvadrata Merkura i Jupitera, ovde su najverovatniji problemi sa gastrointestinalnim traktom.

 

Rak (21. jun - 22. jul)


Nedelja će Rakovima doneti uspehe i neka razočarenja. Uspesi će biti vezani za profesionalne poslove i sportska dostignuća, a razočarenja za postupke najmilijih. Međutim, ovi će uspeti da obnove dobre odnose sa Rakovima krajem nedelje, pokazujući inicijativu i čineći prvi korak ka njima. Romantična sfera će vas oduševiti prijateljskim zajedničkim odmorom ovog vikenda, koji obećava da ćete biti aktivni i doneti mnogo pozitivnih korisnika. Finansijski sektor obećava da će biti stabilan i predvidljiv, a u redovnom periodu mogu da se pojave izgledi za povećanje prihoda

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBE
NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBEfoto: Shutterstock / Max4e Photo

Lav (23. jul - 22. avgust)


Za Lavove će veći deo nedelje biti ispunjen sukobima i razjašnjavanjem odnosa sa okolinom. Kolege na poslu vam neće dati priliku da se odmorite na lovorikama prethodnih dostignuća, a manifestacije arogancije i samopravnosti će biti blokirane u prilično agresivnom obliku. Lav će kraj imati dobru priliku da vodi određeni proces, pokazujući kvalitet lidera i inspiracije. Ovo će poboljšati vašu poziciju u profesionalnoj sferi i omogućiti vam da ostvarite neke karijerne ambicije. Zdravlje će biti prilično stabilno, pogoršanje blagostanja je moguće za jednu pate od meteorološke zavisnosti. Romantična strana života će vas oduševiti prijateljskim iznenađenjima i iznenađenjima.

 

Devica (23. avgust - 22. septembar)


Tokom većeg dela nedelje Device će biti uronjene u profesionalne poslove. Tokom prvog dela radne nedelje preporučuje se prikazivanje uzdržanosti i samokontrole, posebno u komunikaciji sa svojim rukovodstvom. Tokom druge polovine nedelje mnogi će dobiti carte blanče za inovacije i reforme, što će prilično uspešno koristiti. Zahtjeve za razvoj karijere će rukovodstvo razmatrati, ali će njihova implementacija najvjerovatnije kasniti. Zdravlje neće biti stabilno, uglavnom zbog psihosomatskih simptoma, od kojih će neki nestati bliže vikendu. Romantična sfera obradovaće Device novim odlučujućim obožavaocima, a predstavnici ovog zemaljskog znaka, koji već imaju vezu, tokom vikenda će se lepo družiti sa svojim partnerima.

Vaga (23. septembar - 22. oktobar)


Vagama nedelja obećava da će biti prilično mirna i predviđena, ali samo ako kažete sva putovanja, putovanja i posete događajima sa velikim brojem ljudi. Vage treba da vode računa o svom zdravlju, uključujući sprečavanje postojećih hroničnih problema. Oni koji se aktivno bave sportom trebalo bi da smanje fizičku aktivnost. Tokom perioda punog Meseca, možda će biti živopisnih snova koje vredi analizirati, jer će zvučni zaključci najbolje uticati na dobrobit i emocionalno stanje Vage. Finansijska strana života Vage obećava da će biti stabilna, a planiraju se važne promene u romantičnoj sferi.

 

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)


Škorpije će nedelju započeti manifestacijama altruizma, koje će se, međutim, stišati do sredine. Neočekivani prijateljski događaji u profesionalnim poslovima i u finansijskoj sferi bolje vam je raspoloženje, dodati optimizam i energiju za buduća dostignuća. Tokom aspekta Sunca i Urana, mnogi mogu otkriti u sebi spasavanje sposobnosti iz sfere kultizma. Krajem nedelje Škorpije se mogu uključiti u događaje i situacije u kojima će predstavnici ovog vodenog znaka morati da pokažu liderske kvalitete, organizacione i upravljačke sposobnosti. Manji zdravstveni problemi mogu se javiti kod onih koji imaju hronične endokrine probleme.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBE
NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBE foto: Shutterstock / Zoran Zeremski

Strelac (22. novembar - 21. decembar)


Da bi Strelci imali uspešnu i uspešnu nedelju, potonji će morati da se uključi u kolektivni rad i odustanu od preteranih zahteva prema najbližim ljudima Dženi Prateći ove jednostavne nesmernice, koji će se postići tokom dana. ć će i stvoriti čvrstu osnovu za buduće poduhvate. Sredinom nedelju biće izgledi za poboljšanje vaše finansijske situacije, ali isplativo trošenje novca može biti samo u nedelji - preporučljivo je kupovati u to vreme. Zdravlje Strelca će biti prilično stabilno, osim u periodu kvadrata Merkura i Jupitera - ovde postoji velika verovatna prelaza i upale gornjih disajnih puteva, čiji uzrok nije vreme, već hrana. ne odgovaraju konstituciji Strelca i podneblju u kojem žive.

 

Jarac (22. decembar – 19. januar)


Jarcima prva polovina nedelje doneće manje nevolje na poslu zbog nesporazuma i pritužbi rukovodstva. Privrednici mogu dobiti nerazumne zahteve od regulatornih tela ili vladinih agencija. Ovde ćete morati da pokažete čvrstinu i upornost da zaštitite svoje pozicije. Od četvrtka će se situacija oko Jarčeva normalizovati, predstavnici ovog znaka će preuzeti vodeću ulogu, pokazati odgovornost i profesionalizam. Visoka ocena drugih neće zakasniti. Zdravlje će biti trajno dobro, ali samo uz blagovremenu prevenciju i negu. Finansijska sfera Jarčeva može biti malo uzdrmana zbog neuspeha nekih planova, ali to neće dugo trajati.

Vodolija (20. januar – 18. februar)


Vodolijama se savetuje da vode računa o knjigama i dokumentima. Ovo se odnosi ne samo na posao, već i na lične stvari. Naročito ako se ovo drugo odnosi na osiguranje, kredit, imovinu ili nasleđe. Oni koji se bave finansijskim sektorom, računovodstvom ili upravljanjem investicijama trebalo bi da budu pažljiviji kada rade sa brojevima. U centru pažnje mogu biti oni čije su aktivnosti vezane za umetnost i kreativnost. Finansijska sfera će biti prilično predviđena i stabilna, zdrave neće stvarati posebne poteškoće, a u romantičnoj sferi su verovatni prijateljski događaji ili situacije. Roditelji Vodolije će imati razloga da budu nosioci na svoju decu.

 

Ribe (19. februar – 20. mart)


Tokom prvog dela nedelje, Ribe će biti zauzete javnim poslovima, društvenim projektima i dobrotvornim aktivnostima. Ovde će biti ocrtan širok spektar poslova koji se neće moći savlađivati bez pomoći istomišljenika ili prijatelja. Druga polovina nedelje biće vezana za odnose – kako sa partnerima, tako i sa prijateljima. Očekivanja će verovatno biti previsoka i malo je verovatno da će biti ispunjena. Zbog toga se Ribama ne preporučuje da prave planove, kao ni da bliskim ljudima pripisuju kvalitet koji ovi drugi verovatno neće posedovati. Zdravlje se može pogoršati usred nedelje i ovde će biti u opasnosti. S tim u vezi, vredi unapred optimizovati svoju ishranu i svakodnevni život. Finansijska situacija Riba obećava da će biti stabilna i predviđena.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

4 znaka Zodijaka mogu da odahnu posle dve godine muka 

 

makonda-tracker