astro prognoze

Petak 13. je samo početak novog perioda u vašem životu! 4 znaka za koje ovaj datum pokreće lavinu događaja čak do 2026.

0

Na petak 13, 13. septembra, stiže poseban "kosmički koktel" za 4 horoskopska znaka i na neke utiče i do 2026. godine.

Šta vas čeka od petka, 13. septembra?
Šta vas čeka od petka, 13. septembra?foto: Robert Plociennik/Shutterstock

Petak je dan u nedelji kojim vlada Venera, planeta lepote i lepote. U numerologiji je broj 13 broj transformacije, promene, reforme i inovacije.

 

Na petak 13, koji je prisutan ovog 13. septembra, Mesec je u znaku Jarca, što označava nezgodnu kombinaciju. Pripremite se za nekontrolisane emocije i svađe koje će dovoditi do suza...

 

Na ove znakove horoskopa će petak 13. uticati do kraja septembra:

 

Devica

 

Život vam je dosta težak u poslednje vreme. Spremate se za značajne promene, koje će pokrenuti nove varnice u vašem životu od 17. septembra, s pomračenjem Meseca u Ribama. Ovo može da pokrene nekoga u vašem životu, partnera, ljubavnika, prijatelja, da vas natera da pronađete balans u potrebama. 

 

Činjenica je vam je u život uneta dodatna konfuzija i težina, a od petka 13. zapravo možete i osetiti napokon neke zrake svetlosti.

 

Vaga

 

Petak 13. je vaše vreme da zasijate, a posebno će se videti vaša lepota, blistavost, harizma, šarm... Sve to privlači pažnju, zahvaljajući Veneri, dok je Jarac u vašoj kući porodice. Postavite granice u odnosu s ljudima, a ne dajte da iko utiče na to kako ćete se osećati sami sa sobom.

 

 

Možete iskusiti dane svetlosti počev od 13. septembra
Možete iskusiti dane svetlosti počev od 13. septembrafoto: Shutterstock / Mila Supinskaya Glashchenko

 

Jarac

 

Osećate veliku težinu tokom kretanja Meseca kroz znak Jarca. Mesesc je planeta emocija i podsvesnog, pa je odbro vreme da povedete računa o sopstvenoj psihi, posebno ako se osećate neprijatno. Preplavljeni ste emocijama, a sve se pogoršava kako se približava konjunkcija s Plutonom, koji će biti u znaku Jarca do 19. novembra, zatvarajući 15-godišnji krug koji vas vuče kroz blato i priprema za uspeh.

 

Ribe

 

Imate mnogo toga na svojim plećima i intenzivne psihičke padove dok pokušavate da se regenerišete, Ribe. Blizu je pomračenje Meseca polovinom sepembra, koje za vas započinje novo putovanje koje će trajati do 2026. godine. Važno je sve što vam se događa, a dok se Saturn kreće kroz vaš znak, koji je planeta karme i odgovornosti, isto kao i Neptun, shvatićete da donosi veliku mudrost.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

ŽIVIMO U 12. GODINI APOKALIPSE! Astrolog tvrdi: Počeo RETROGRADNI MERKUR I SATURN - utiče na horoskopske znake, EVO ŠTA TO ZNAČI

 

makonda-tracker