ASTROLOŠKE PROGNOZE

Čekaju vas promene u karijeri! 3 horoskopska znaka na koje će uticati pomračenja (od 18. septembra do 2. oktobra)

0

Pomračenja ove jeseni imaju poseban uticaj na karijere nekolicine horoskopskih znakova.

Pomračenja nam donose velike promene krajem septembra i početkom oktobra, a za enke posebno na polju karijere
Pomračenja nam donose velike promene krajem septembra i početkom oktobra, a za enke posebno na polju karijerefoto: Anton27/Shutterstock

Pomračenja služe kao podsticaj za razvoj događaja mnogo pre nego što se zaista dese. To je kulminacija u godini kada težimo da donosimo odluke ili preduzimamo akcije.

 

U Koridoru pomračenja od 18. septembra do 2. oktobra na nebu će se aktivirati odjednom dve ose znakova – Ribe sa Devicom i Vaga sa Ovnom, što svakako može doneti promene velikom broju ljudi.

 

Ali, postoje upravo oni predstavnici horoskopa koji će imati ključne događaje na polju karijere, jer će pomračenja uticati na najvišu tačku njihovog horoskopa, koja određuje svrhu i svrhu u životu.

 

Blizanci

 

Pomračenje 18. septembra dešava se u kući karijere, što Blizancima može doneti promenu u rukovodstvu ili smeru aktivnosti. Za sada, ovo možda neće biti tako aktivno kao 2025. godine, ali će postati samo prvi signali za velike promene. Međutim, pomračenje će se pojaviti istovremeno pod uticajem vladara sektora transformacije – Saturna, kao i sa Neptunom, koji je vladar karijere i statusa Blizanaca.

 

Verovatno će odmah posle pomračenja, krajem meseca, mnogi Blizanci razmišljati o svom poslu. Pomračenje i mlad mesec 2. oktobra će se desiti u kući posla, pa je vreme da se otvorite za nove ponude.

 

18. septembra nas čeka pomračenje Meseca, a 2. oktobra pomračenje Sunca
18. septembra nas čeka pomračenje Meseca, a 2. oktobra pomračenje Suncafoto: muratart/Shutterstock

 

Devica

 

Koridor pomračenja pokriva sektore vaše mape koji su odgovorni za pravne sporazume i finansije. To znači da možete da raskinete jedan ugovor o radu i da ćete imati novi priliv novca, a sve će se desiti prilično brzo. Device treba da budu što otvorenije za nove izvore prihoda, posebno ako su u vezi sa oglašavanjem, pravnim pitanjima ili umetnošću.Jedini nedostatak pomračenja, posebno mladog Meseca 2. oktobra, jeste to što možete imati problema sa povlačenjem sredstava, na primer, zbog dokumentacije ili nekih grešaka u komunikaciji.

 

Jarac

 

Pomračenje 2. oktobra u Vagi će uticati na novi ciklus rada za svakog Jarca, jer može uticati na promenu menadžera, kao i na kompaniju ili odeljenje u kome radite. Važno je da se u vreme pomračenja može desiti i nešto skandalozno – Crni Mesec u konjunkciji sa Mesecom i Suncem može doneti prilično nezgodne momente, npr. „ocrnjivanje“ reputacije ili ozloglašenost.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

ŽIVIMO U 12. GODINI APOKALIPSE! Astrolog tvrdi: Počeo RETROGRADNI MERKUR I SATURN - utiče na horoskopske znake, EVO ŠTA TO ZNAČI

 

makonda-tracker