rođeni pod srećnom zvezdom

3 znaka Zodijaka imaju najveće šanse da osnuju sopstvenu imperiju & postanu milijarderi – da li ste među njima?

0

Pripadnici ova tri znaka čine 33% populacije milijardera na svetskom nivou.

3 znaka Zodijaka predodređena su za velike finansijske uspehe
3 znaka Zodijaka predodređena su za velike finansijske uspehefoto: Roman Samborskyi/Shutterstock

Astrologija može pružiti zanimljiv uvid u lične osobine, a često se povezuje i sa uspehom u karijeri.

 

Iako ne postoji pravilo koje garantuje bogatstvo, neki znaci Zodijaka ističu se po osobinama koje im mogu pomoći da postanu milijarderi.

 

Međutim, uvek postoje izuzeci – poput Ilona Maska koji je rođen u znaku Raka ili Džefa Bezosa koji je predstavnik Jarca.

 

1. Vaga

 

Čak 12% ukupnog broja milijardera na svetu čine upravo pripadnici ovog horoskopskog znaka. Vage kojima vlada Venera, a predstavljene su tasom pravde, imaju izražen osećaj za estetiku i izuzetno su slabe na lepe stvari koje ne mogu da priušte.

 

Veoma sposobni i besramni u uspinjanju uz društvenu lestvicu, svoj istančan ukus koriste kako bi bili pozvani na druženja elitnih društvenih skupina.

 

Osobe rođene u ovom znaku veoma dobro se snalaze u beznačajnim usputnim razgovorima, a u stanju su da ljude oko sebe ubede u bilo šta – pa čak i da im pozajme novac.

 

Ralf Loren
Ralf Loren foto: EPA/PETER FOLEY

Iako je biti gladan u ljubavi romantična zamisao, Vagama daleko više leži uloga nezamislivo bogatih kapitalista koji upravljaju velikim imperijama i oni to znaju.

 

Među megabogatim Vagama nalaze se svima dobro poznata imena poput modnog dizajnera i vlasnika istoimenog brenda Ralfa Lorena, a u istom društvu nalaze se i naslednica Walmart imperije Alis Volton i osnivač najvećeg modno-trgovačkog lanca na svetu Inditex-a Amansio Ortega.

 

2. Ribe

 

Osobe rođene u znaku Ribe čine 11% svetske populacije milijardera. Kako su i sami veliki sanjari, a pritom jako intuitivni, pripadnici ovoga znaka najvičniji su u prodavanju magle.

 

Savršen primer za to jeste Bernard Arno osnivač i CEO najveće svetske kompanije za luksuznu robu LVMH, u čiju mrežu spadaju Moët & Chandon, Dom Pérignon, Krug, Veuve Clicquot, Belvedere i Hennessy.

 

Bernard Arno
Bernard Arnofoto: Guillaume Ruchaud/Paris 2 / Sipa Press / Profimedia

Ko-osnivač sportskog brenda Nike Fil Najt i Rupert Murdok takođe su predstavnici Riba milijardera.

 

3. Bik

 

Bikovi čine 10% svetskih milijardera, što ne čudi s obzirom na to da je u pitanju znak koji vlada drugom kućom bogatstva i vrednosti.

 

Osobe rođene u ovom znaku obožavaju fensi stvari i učiniće sve da dođu do njih. Tvrdoglava i nemilosrdna mešavina samopouzdanja i posesivnosti, Bikove ponekada čini prilično detinjastim znakom. 

 

Mark Zakerberg
foto: Brendan SMIALOWSKI / AFP / Profimedia

Oni teže komforu i osećaju stabilnosti po svaku cenu. Najsvetliji primeri Bikova milijardera jesu ko-osnivač Fejsbuka Mark Zakerberg, biznismen Džejms Dajson, zatim Dejvid Koh i Suzan Klaten, najbogatija žena u Nemačkoj.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Najgore horoskopske kombinacije

 

makonda-tracker