pazite šta delite s njima

Uništiće vam život i ugled očas posla: 3 horoskopska znaka kojima nikad – ali nikad – ne smete otkriti tajnu

0

Oni više od kolača vole ukus dobrog trača i jednostavno ne mogu da se suzdrže kada znaju nešto o svojoj okolini što drugi nisu čuli.

Pripadnici određenih horoskopskih znakova skloniji su deljenju tuđih tajni
Pripadnici određenih horoskopskih znakova skloniji su deljenju tuđih tajnifoto: Christopher Polk / AFP / Profimedia

Ponekad je teško odoleti porivu da podelimo tajnu s nekim, čak i ako je tuđa. Ko je u koga zaljubljen, ko je s kim bio, ko je kome zabio nož u leđa, sve su to sitni tračevi koje rado delimo s partnerima i prijateljima.


Međutim, pripadnici nekih znakova Zodijaka su skloniji tome nego ostali, pa umeju da preteraju i prenose drugima stvari koje ne bi trebalo i obećali su da neće reći nikome.


Za razliku od Škorpije i Bika, koji u potpunosti razumeju zadatak kada im kažete da drže jezik za zubima, tri horoskopska znaka jednostavno ne mogu da sačuvaju tajnu.

Blizanci


Ako imate neku strašnu, mračnu tajnu, koja ni slučajno ne sme da ugleda svetlo dana, nikako – ali nikako – nemojte da je podelite s Blizancima!


Ovaj vazdušni znak će se zakleti u najsvetije da je neće reći nikome, a onda će prvom prilikom da je podeli. Pošto Blizancima vlada Merkur, planeta komunikacije, oni obožavaju da pričaju, naročito ako imaju nešto "sočno", a poznati su po tome što se ne računa ako su nešto preneli svojim roditeljima ili najboljem prijatelju.

 

Držanje jezika za zubima i čuvanje tajne ne pada lako znakovima koji su skloni ogovaranju
Držanje jezika za zubima i čuvanje tajne ne pada lako znakovima koji su skloni ogovaranjufoto: PeopleImages.com - Yuri A/Shutterstock

Vaga


Pripadnici horoskopskog znaka Vage su fantastični prijatelji, puni ljubavi i odani, pružaju podršku bez obzira na sve. Međutim, kada je reč o tajnama, ne umeju da drže jezik za zubima.


Pošto su znak kom je pravda veoma važna, Vage se osećaju kao da moraju da budu mirotvorci u svakoj situaciju, žele da svi budu srećni i često veruju da su oni ti koji moraju da uspostave ravnotežu iako im to niko nije tražio.
Zato ih ponekad muči osećaj krivice ako čuvaju tajne i podele ih da olakšaju sebi, verujući da svi treba da budemo otvoreni.


Vole, međutim, i da tračare iz puke zabave, a posebno im je lako da se zanesu i ispričaju šta ne treba uz čašicu ili dve.

Strelac


Uvek usmereni na zabavu, provod i avanturu, Strelčevi su društveni ljudi, što znači da umeju da "zaglave" u društvu do kasno u noć, a kada ponestane tema – nije im strano da ispričaju i šta ne bi trebalo da bi razgovor održali živim.

 

Pripadnici određenih horoskopskih znakova skloniji su deljenju tuđih tajni
Pripadnici određenih horoskopskih znakova skloniji su deljenju tuđih tajnifoto: Pixel-Shot/Shutterstock

Pripadnici horoskopskog znaka Strelca smatraju da su oni srce svake zabave i vrlo su vatreni, pa ponekad dele i tuđe tajne da bi ostali interesantni, a ta opasnost jača ako su u društvu Lava ili Ovna, iako su i Blizanci i Vage za njih poželjno društvo za trač partiju.


Često ne brinu za posledice onoga što su ispričali i, ako imaju "prljavštinu" o nekome, pa čak i ako će to mnogima povrediti osećanja – oni će reći to što su uspevali da sakriju neko vreme kada se ukaže prilika.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Astrolog o godini Drvenog zmaja

 

makonda-tracker