Šta nam Pavel Globa predviđa od 16. do 22. septembra? Neke znake Zodijaka čeka finansijski uspeh, a druge romansa

0

Blizancima se savetuje da budu oprezni sa svim kontaktima i na putovanjima. Poslovna putovanja i posete mestima na kojima je gužva su nepovoljni za njih.

NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBE
NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBE foto: Shutterstock / Zoran Zeremski

Strelac (22. novembar - 21. decembar)


Da bi Strelci imali uspešnu i uspešnu nedelju, potonji će morati da se uključi u kolektivni rad i odustanu od preteranih zahteva prema najbližim ljudima Dženi Prateći ove jednostavne nesmernice, koji će se postići tokom dana. ć će i stvoriti čvrstu osnovu za buduće poduhvate. Sredinom nedelju biće izgledi za poboljšanje vaše finansijske situacije, ali isplativo trošenje novca može biti samo u nedelji - preporučljivo je kupovati u to vreme. Zdravlje Strelca će biti prilično stabilno, osim u periodu kvadrata Merkura i Jupitera - ovde postoji velika verovatna prelaza i upale gornjih disajnih puteva, čiji uzrok nije vreme, već hrana. ne odgovaraju konstituciji Strelca i podneblju u kojem žive.

 

Jarac (22. decembar – 19. januar)


Jarcima prva polovina nedelje doneće manje nevolje na poslu zbog nesporazuma i pritužbi rukovodstva. Privrednici mogu dobiti nerazumne zahteve od regulatornih tela ili vladinih agencija. Ovde ćete morati da pokažete čvrstinu i upornost da zaštitite svoje pozicije. Od četvrtka će se situacija oko Jarčeva normalizovati, predstavnici ovog znaka će preuzeti vodeću ulogu, pokazati odgovornost i profesionalizam. Visoka ocena drugih neće zakasniti. Zdravlje će biti trajno dobro, ali samo uz blagovremenu prevenciju i negu. Finansijska sfera Jarčeva može biti malo uzdrmana zbog neuspeha nekih planova, ali to neće dugo trajati.

Vodolija (20. januar – 18. februar)


Vodolijama se savetuje da vode računa o knjigama i dokumentima. Ovo se odnosi ne samo na posao, već i na lične stvari. Naročito ako se ovo drugo odnosi na osiguranje, kredit, imovinu ili nasleđe. Oni koji se bave finansijskim sektorom, računovodstvom ili upravljanjem investicijama trebalo bi da budu pažljiviji kada rade sa brojevima. U centru pažnje mogu biti oni čije su aktivnosti vezane za umetnost i kreativnost. Finansijska sfera će biti prilično predviđena i stabilna, zdrave neće stvarati posebne poteškoće, a u romantičnoj sferi su verovatni prijateljski događaji ili situacije. Roditelji Vodolije će imati razloga da budu nosioci na svoju decu.

 

Ribe (19. februar – 20. mart)


Tokom prvog dela nedelje, Ribe će biti zauzete javnim poslovima, društvenim projektima i dobrotvornim aktivnostima. Ovde će biti ocrtan širok spektar poslova koji se neće moći savlađivati bez pomoći istomišljenika ili prijatelja. Druga polovina nedelje biće vezana za odnose – kako sa partnerima, tako i sa prijateljima. Očekivanja će verovatno biti previsoka i malo je verovatno da će biti ispunjena. Zbog toga se Ribama ne preporučuje da prave planove, kao ni da bliskim ljudima pripisuju kvalitet koji ovi drugi verovatno neće posedovati. Zdravlje se može pogoršati usred nedelje i ovde će biti u opasnosti. S tim u vezi, vredi unapred optimizovati svoju ishranu i svakodnevni život. Finansijska situacija Riba obećava da će biti stabilna i predviđena.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

4 znaka Zodijaka mogu da odahnu posle dve godine muka 

 

makonda-tracker