Šta nam Pavel Globa predviđa od 16. do 22. septembra? Neke znake Zodijaka čeka finansijski uspeh, a druge romansa

0

Blizancima se savetuje da budu oprezni sa svim kontaktima i na putovanjima. Poslovna putovanja i posete mestima na kojima je gužva su nepovoljni za njih.

NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBE
NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBEfoto: Shutterstock / Max4e Photo

Lav (23. jul - 22. avgust)


Za Lavove će veći deo nedelje biti ispunjen sukobima i razjašnjavanjem odnosa sa okolinom. Kolege na poslu vam neće dati priliku da se odmorite na lovorikama prethodnih dostignuća, a manifestacije arogancije i samopravnosti će biti blokirane u prilično agresivnom obliku. Lav će kraj imati dobru priliku da vodi određeni proces, pokazujući kvalitet lidera i inspiracije. Ovo će poboljšati vašu poziciju u profesionalnoj sferi i omogućiti vam da ostvarite neke karijerne ambicije. Zdravlje će biti prilično stabilno, pogoršanje blagostanja je moguće za jednu pate od meteorološke zavisnosti. Romantična strana života će vas oduševiti prijateljskim iznenađenjima i iznenađenjima.

 

Devica (23. avgust - 22. septembar)


Tokom većeg dela nedelje Device će biti uronjene u profesionalne poslove. Tokom prvog dela radne nedelje preporučuje se prikazivanje uzdržanosti i samokontrole, posebno u komunikaciji sa svojim rukovodstvom. Tokom druge polovine nedelje mnogi će dobiti carte blanče za inovacije i reforme, što će prilično uspešno koristiti. Zahtjeve za razvoj karijere će rukovodstvo razmatrati, ali će njihova implementacija najvjerovatnije kasniti. Zdravlje neće biti stabilno, uglavnom zbog psihosomatskih simptoma, od kojih će neki nestati bliže vikendu. Romantična sfera obradovaće Device novim odlučujućim obožavaocima, a predstavnici ovog zemaljskog znaka, koji već imaju vezu, tokom vikenda će se lepo družiti sa svojim partnerima.

Vaga (23. septembar - 22. oktobar)


Vagama nedelja obećava da će biti prilično mirna i predviđena, ali samo ako kažete sva putovanja, putovanja i posete događajima sa velikim brojem ljudi. Vage treba da vode računa o svom zdravlju, uključujući sprečavanje postojećih hroničnih problema. Oni koji se aktivno bave sportom trebalo bi da smanje fizičku aktivnost. Tokom perioda punog Meseca, možda će biti živopisnih snova koje vredi analizirati, jer će zvučni zaključci najbolje uticati na dobrobit i emocionalno stanje Vage. Finansijska strana života Vage obećava da će biti stabilna, a planiraju se važne promene u romantičnoj sferi.

 

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)


Škorpije će nedelju započeti manifestacijama altruizma, koje će se, međutim, stišati do sredine. Neočekivani prijateljski događaji u profesionalnim poslovima i u finansijskoj sferi bolje vam je raspoloženje, dodati optimizam i energiju za buduća dostignuća. Tokom aspekta Sunca i Urana, mnogi mogu otkriti u sebi spasavanje sposobnosti iz sfere kultizma. Krajem nedelje Škorpije se mogu uključiti u događaje i situacije u kojima će predstavnici ovog vodenog znaka morati da pokažu liderske kvalitete, organizacione i upravljačke sposobnosti. Manji zdravstveni problemi mogu se javiti kod onih koji imaju hronične endokrine probleme.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker