zvezde kažu

Nedeljni horoskop po danima: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (od 19. do 25. avgusta)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje, od 19. do 25. avgusta, po danima.

Šta vam donosi nedeljni horoskop svakog dana ove sedmice?
Šta vam donosi nedeljni horoskop svakog dana ove sedmice?foto: Pertseva_Elena/Shutterstock

Strelac: nedeljni horoskop od 19. do 25. avgusta

 

U ponedeljak, 19. avgusta, pun mesec u Vodoliji će vam razjasniti odnos sa rođacima, verovatno ćete dobiti važan poziv ili sastanak. Takođe, možete dobiti dokument ili smer u vezi sa učenjem ili sticanjem veštine. U utorak i sredu, 20. i 21. avgusta, u kvadratu Saturna i Jupitera biće sukob između odnosa sa partnerom i kućnih poslova. Možda će vaš partner biti nezadovoljan obavezama koje ima oko kuće.

U četvrtak, 22. avgusta, Mesec u Ovnu doneće vam ljubavno iskustvo, prilično vedro, a mogao bi da bude i lep spoj. Takođe, ako imate decu, može se desiti važan događaj u njihovom životu. U petak, 23. avgusta, Sunce prelazi u Devicu i stavlja akcenat na karijeru. Verovatno ćete imati više energije da radite svoj posao i ulažete u dostignuća. Na poslu se može pojaviti prilično autoritativan partner. U subotu i nedelju, 24-25. avgusta, na nebu je aktivan kvadrat Venere i Marsa. Možda imate nesporazum sa partnerom zbog posla i planova za neke ciljeve u karijeri. Može doći i do svađa sa nekom ženom na poslu.

 

Jarac: nedeljni horoskop od 19. do 25. avgusta

 

U ponedeljak, 19. avgusta, pun mesec u Vodoliji će vam razjasniti finansijska pitanja, možda ćete biti obavešteni o promeni vaših prihoda, na primer, zato što se vaš tim ili radna snaga menjaju. Takođe, možete dobiti veliku isplatu. U utorak i sredu, 20. i 21. avgusta, kvadrat Saturna i Jupitera će uključiti sukob između vas i osobe sa vašeg posla, sukob je verovatno povezan sa vašom željom da regulišete i disciplinujete radni proces. U četvrtak, 22. avgusta, Mesec u Ovnu će vam doneti sastanak sa rođacima.

U petak, 23. avgusta, Sunce prelazi u Devicu, što znači da ćete možda imati želju da više putujete, možda čak i da kupite karte za putovanje. Za mnoge Jarčeve, doći će vreme za učenje u njihovom okruženju. U subotu i nedelju, 24-25. avgusta, na nebu je aktivan kvadrat Venere i Marsa. Možda imate nesporazum sa osobom koja je umešana u neku pravnu stvar, ili će doći do sukoba tokom putovanja ili će biti problema u vezi sa izdavanjem karata i dokumenata.

 

Vodolija: nedeljni horoskop od 19. do 25. avgusta

 

U ponedeljak, 19. avgusta, pun mesec u Vodoliji doneće vam emocionalni izliv, možda se nađete u centru pažnje i počnete da govorite javno. Takođe, možete proći pregled ili otići na intervju. U utorak i sredu, 20. i 21. avgusta, u kvadratu Saturna i Jupitera biće sukob između vaših finansija i činjenice da ćete morati da trošite novac na dete. Vaše samopoštovanje takođe može da pati zbog vašeg ljubavnog partnera ili simpatije. U četvrtak, 22. avgusta, Mesec u Ovnu doneće komunikaciju sa rođacima, vedro i zabavno putovanje, sastanak ili obuku.

U petak, 23. avgusta, Sunce prelazi u Devicu, podsećajući vas da je vreme da promenite životni stil i, najverovatnije, možete da počnete sa renoviranjem. U subotu i nedelju, 24-25. avgusta, na nebu je aktivan kvadrat Venere i Marsa. Imaćete finansijski sukob oko dece, ili ćete želeti da organizujete žurku, ali će doći do nesporazuma zbog nemogućnosti vašeg partnera da vam da novac. Slobodne Vodolije mogu doživeti izliv želje.

 

Ribe: nedeljni horoskop od 19. do 25. avgusta

 

U ponedeljak, 19. avgusta, pun mesec u Vodoliji pokazaće vam nešto što se dugo skrivalo. Situacija vezana za prošlost ili čak vaše zdravlje može isplivati na površinu. U utorak i sredu, 20. i 21. avgusta, u kvadratu Saturna i Jupitera biće sukob između vas i stvari koje se tiču vašeg doma i vaših rođaka. U četvrtak, 22. avgusta, Mesec u Ovnu će vam doneti akcenat na finansije a vi ćete shvatiti gde je bolje zaraditi.

U petak, 23. avgusta, Sunce prelazi u Devicu i stavlja akcenat na veze, kako ljubavne, tako i one u braku. Bićete više fokusirani na svog partnera. U subotu i nedelju, 24-25. avgusta, na nebu je aktivan kvadrat Venere i Marsa. Možda imate sukob sa partnerom oko stambenih pitanja, a može doći i do spora oko kupovine ili iznajmljivanja kuće, piše wday.ru.

 

Bonus video

DOBITNICI IGARA NA SREĆU KORISTE OVU STRATEGIJU! Astrolog otkrila tajni put koji će šokirati mnoge, OVAJ MESEC JE KLJUČAN

 

makonda-tracker