zvezde kažu

Nedeljni horoskop po danima: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (od 19. do 25. avgusta)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje, od 19. do 25. avgusta, po danima.

Šta vam donosi nedeljni horoskop svakog dana ove sedmice?
Šta vam donosi nedeljni horoskop svakog dana ove sedmice?foto: Pertseva_Elena/Shutterstock

Lav: nedeljni horoskop od 19. do 25. avgusta

 

U ponedeljak, 19. avgusta, pun mesec u Vodoliji će doneti jasnoću u vašu situaciju u vezi. Možete da stavite tačku na neku vrstu komunikacije, romantike ili jednostavno da jasno vidite svog partnera, mnogo toga će doći na svoje mesto. U utorak i sredu, 20. i 21. avgusta, kvadrat Saturna i Jupitera će uključivati sukobe među prijateljima, koji mogu biti povezani sa vašom ličnom unutrašnjom krizom ili transformacijom. U četvrtak, 22. avgusta, Mesec u Ovnu doneće vam pojačanu emocionalnost ili ćete jednostavno imati dobru intuiciju. 

U petak, 23. avgusta, Sunce prelazi u Devicu i stavlja akcenat na finansije. Možda govorimo o primanju poklona ili velike sume. U subotu i nedelju, 24-25. avgusta, na nebu je aktivan kvadrat Venere i Marsa. Možda imate neku vrstu sukoba oko novca u vezi sa kupovinom ili prodajom.

 

Devica: nedeljni horoskop od 19. do 25. avgusta

 

U ponedeljak, 19. avgusta, pun mesec u Vodoliji će razjasniti situaciju na poslu i u vašem timu. Verovatno ćete saznati da će doći do promene vašeg radnog rasporeda ili poslova. U utorak i sredu, 20. i 21. avgusta, kvadrat Saturna i Jupitera će uključivati sukob između vaših ciljeva i karijernih ambicija, što će izazvati nezadovoljstvo ili želju da disciplinujete partnera. U četvrtak, 22. avgusta, Mesec u Ovnu će vam doneti povećanu emocionalnost zbog neke vrste lične krize.

U petak, 23. avgusta, Sunce prelazi u Devicu i stavlja akcenat na vaše telo i lepotu. Želećete da sebi posvetite što je više moguće pažnje. U subotu i nedelju, 24-25. avgusta, na nebu je aktivan kvadrat Venere i Marsa. Možda imate sukob sa nekim muškarcem čiji je status viši od vašeg. Ali vaša diplomatija, šarm i sposobnost popuštanja će vam igrati na ruku.

 

Vaga: nedeljni horoskop od 19. do 25. avgusta

 

U ponedeljak, 19. avgusta, pun mesec u Vodoliji uneće jasnoću u pitanja veza, ljubavi i dece. Možete saznati vesti o trudnoći. U utorak i sredu, 20. i 21. avgusta, u kvadratu Saturna i Jupitera biće sukob između vaše želje za putovanjem i činjenice da imate more ​odgovornost. U četvrtak, 22. avgusta, Mesec u Ovnu doneće vam povećanu emotivnost zbog komunikacije sa partnerom. 

U petak, 23. avgusta, Sunce prelazi u Devicu i stavlja akcenat na vašu prošlost, tajne i podsvest. Želećete da budete sami. U subotu i nedelju, 24-25. avgusta, na nebu je aktivan kvadrat Venere i Marsa. Možda imate skriveni sukob sa nekim iz inostranstva, ili sa nekim pravosudnim ili obrazovnim organom. Moguć je i sukob tokom putovanja.

 

Škorpija: nedeljni horoskop od 19. do 25. avgusta

 

U ponedeljak, 19. avgusta, pun mesec u Vodoliji će razjasniti pitanja u vezi sa vašim domom i nekretninama. Može doći do kupovine ili prodaje kuće ili početka renoviranja. U utorak i sredu, 20. i 21. avgusta, kvadrat Saturna i Jupitera uključiće sukob između vaših ljubavnih zahteva i činjenice da je vreme da promenite svoj život. Deca ili vaši partneri će verovatno zahtevati više pažnje,.

U četvrtak, 22. avgusta, Mesec u Ovnu doneće vam pojačanu aktivnost na poslu, možda će doći do komunikacije o novim radnim obavezama. U petak, 23. avgusta, Sunce prelazi u Devicu i stavlja akcenat na komunikaciju sa prijateljima verovatno će vas neko od vaših prijatelja kontaktirati i predložiti zabavu ili sastanak. U subotu i nedelju, 24-25. avgusta, na nebu je aktivan kvadrat Venere i Marsa. Možda ćete imati sukob sa partnerom oko planova za budućnost i kako vidite svoje zajedničko okruženje. Može doći i do krize zbog situacije na društvenim mrežama. Nešto se mora promeniti (na primer, ako imate projekat na mreži, shvatićete da morate da ga promenite).

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker