ASTRO SVET

Njih će za vreme punog meseca pratiti luda sreća: Ova 2 znaka Zodijaka od 19. avgusta imaju mnogo razloga za radovanje

0

Prvi ovogodišnji supermesec dolazi 19. avgusta i on je ovde da uvede sve horoskopske znakove u novu eru prihvatanja autentičnosti, odustajanja od osuđivanja i dopuštanja njihovoj individualnosti da zablista.

PUN MESEC U AVGUSTU DONOSI SREĆU ZA DVA ZNAKA ZODIJAKA
PUN MESEC U AVGUSTU DONOSI SREĆU ZA DVA ZNAKA ZODIJAKA foto: PeachShutterStock/Shutterstock

To je zato što avgustovski pun mesec - tradicionalno nazvan Mesecem jesetre - raste u ekscentričnom i inovativnom znaku Vodolije.

 

Takođe se suočava sa samouverenim suncem u svom svetlucavom kućnom znaku Lava, što vas podstiče da razmislite o ulozi koju igrate u životima drugih i da vam bude prijatnije da se otvoreno izražavate.

 

Postoje teška, ali konstruktivna planetarna poravnanja koja se dešavaju pored ove lunacije, ali za nekoliko srećnih horoskopskih znakova, rastući bolovi neće biti tako osetljivi.

Energija zodijaka Vodolije je buntovna i nekonvencionalna, pa vas ovaj pun mesec poziva da pustite svoju zastavu nakaze da se ponosno vijori - čak i ako to znači da se nosite sa nekim izazovima i pustite stvari koje vam ne služe.

 

Pun mesec se suočava sa retrogradnim Merkurom, naglašavajući neke od mentalnih zbrka povratnog okretanja i dajući im više konteksta. Zajedno, Sunce, Mesec i Merkur će se izjednačiti sa nepredvidivom planetom Uranom, obećavajući naelektrisane šokove i iznenađenja van levog polja koja će vas primorati da razmišljate van okvira i pomerate granice svoje zone udobnosti.

PUN MESEC DONOSI SREĆU ZA 2 ZNAKA ZODIJAKA
PUN MESEC DONOSI SREĆU ZA 2 ZNAKA ZODIJAKA foto: Shutterstock / Ironika

Ali te planetarne svađe nisu ni pola priče. Skoro sve veće planete u zodijaku su uvučene u dramu pod ovim punim mesecom, pošto će zaljubljena Venera biti u teškoj opoziciji sa krmenim Saturnom, a obe će se ukrcati sa usijanim Marsom i ekspanzivnim Jupiterom.

 

I kvadrati i opozicije mogu biti promenljivi aspekti, jer vape za potrebom za promenom i prisiljavaju vas na poteze. Dakle, iako se možda osećate frustrirano nekim stvarima koje se pojavljuju pod ovim punim mesecom, verujte da ćete, suočavajući se sa njima i pronalazeći neka rešenja, naučiti vredne lekcije koje će vam otvoriti nova vrata koja ne možete ni da zamislite ipak.

 

Svako treba da se pripremi za veliki mesec, velika osećanja i velike promene — kao i veliku priliku za rast. Ali što se tiče dva horoskopska znaka na koja je avgustovski pun mesec najmanje pogođen, oni bi trebalo da zahvale svojim srećnim zvezdama što će proći kroz ovaj malo lakše od većine.

RAKOVI IMATE RAZLOG DA SE RADUJETE
RAKOVI IMATE RAZLOG DA SE RADUJETEfoto: Shutterstock

Rak (21. jun - 22. jul)


Raku će biti lakše sa punim mesecom 19. avgusta.


Kao znak kojim vlada sam mesec, retko postoji lunacija koju ne osećate na smislen način - a isto važi i za avgustovski pun mesec. Međutim, u poređenju sa većinom znakova zodijaka, vaš svakodnevni život neće biti toliko poremećen ovim kosmičkim događajem.

 

Pun mesec pogađa vašu misterioznu osmu kuću, izvlačeći neke duboko ukorenjene tajne, strahove i ranjivosti na površinu. Vreme je da ponovo procenite gde usmeravate svoju energiju. Da li ide ka poslu, odnosima ili samousavršavanju? Ili postoje energetski vrtlozi u vašem životu koji zapravo nisu vredni vašeg vremena i truda? Držite uši i srce otvorene, jer će odgovori koje tražite na kraju naći put do vas.

JARČEVIMA SE SMEŠI SREĆA
JARČEVIMA SE SMEŠI SREĆA foto: ANTON URICH/Shutterstock

Jarac (22. decembar - 19. januar)


Jarcu će biti lakše sa punim mesecom 19. avgusta.


Avgustovski pun mesec pogađa vaš sektor novca, tako da je vreme da proverite svoje finansije - i biće od pomoći da razmišljate van okvira ako treba da izvršite bilo kakva prilagođavanja. Ponekad možete biti pomalo tradicionalista, Jarac, posebno sa svojim materijalnim resursima.

 

Ali bezumno raditi stvari na isti način samo zato što je „kako ste to uvek radili“ nije uvek najmudriji izbor, a ponekad i mali rizik može doneti veliku nagradu. Merkur je retrogradan, tako da nije pravo vreme za bilo kakve promenljive novčane poteze ili ulaganja sa visokim ulozima. Međutim, možda je vreme da malo pomerite granice svoje zone udobnosti i ispitate stvari iz drugog ugla.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Kako astrologija može da pomogne u igrama na sreću?

 

makonda-tracker