astrologija

Sunce ulazi u Devicu i donosi neočekivano: 3 znaka Zodijaka menjaju život od 22. avgusta do 22. septembra

0

Mesec dana, počev od 22. avgusta, biće vreme prilika, inspiracije i sprovođenja planova, ali ne za sve znake Zodijaka

SUNCE ULAZI U DEVICU I DONOSI PROMENE
SUNCE ULAZI U DEVICU I DONOSI PROMENE foto: Shutterstock / New Africa

22. avgusta Sunce ulazi u znak Device i u njoj ostaje sve do 23. septembra. Ovo je mesec mukotrpnog rada i životnih okolnosti u kojima je neophodno preći sa teorijskih znanja na rešavanje praktičnih problema, kaže astrolog Marina Skadi (Marina Sokolova). Naročito veliki uticaj ima na Bika, Devicu i Jarca.

 

Prelazak Sunca u znak Device svima daje priliku da unaprede svoje veštine i jasno organizuju svoje poslove. Osobe kao što su kritičnost, orijentacija na detalje, marljivost i odgovornost su pojačane kod ljudi.

Devica je promenljiv znak Zemljinog trigona i povezan je sa fizičkom službom. Vladar ovog horoskopskog znaka je Merkur, ovde je i Merkur uzvišen, Neptun i Jupiter su u egzilu, Venera je u oslabljenju. Pod znakom Device odvijaju se mnogi procesi vezani za otkrivanje smisla i svrhe, i poboljšanje nečega.

 

Venera se kroz Devicu kreće do 30. avgusta, što dodatno naglašava uticaj kvaliteta ovog horoskopskog znaka na svet oko nas. Na dan ulaska Sunca u znak Device 22. avgusta, rodne planete Venera i Mars formiraju napet aspekt između sebe, što može dovesti do zaoštravanja sukoba među ljudima, povećanih zahteva jedni prema drugima u postojećim parovima i perfekcionizma koji uništava odnose.

 

PLANETE UTIČU NA 3 ZNAKA ZODIJAKA
PLANETE UTIČU NA 3 ZNAKA ZODIJAKA foto: Profimedia

9. septembra, nakon završetka retrogradnosti , Merkur ulazi u znak Device, omogućavajući vam da logično i dosledno rešavate goruće probleme. Od ovog dana počinje povoljan period za papirologiju, stručno usavršavanje, stabilizaciju kriznih situacija, kao i njihovu postepenu neutralizaciju.

 

Od 9. do 17. septembra je odlično vreme za kupovinu mašina i opreme, automobila, obuku i savladavanje novih praktičnih veština. A takođe i stvarne akcije koje imaju za cilj uređenje vašeg životnog prostora, otklanjanje problema u svakodnevnom životu i na poslu. Odličan trenutak za bilo kakve poduhvate, pokretanje sopstvenog posla, širenje posla.

SUNCE U DEVICI DONOSI PROMENE
SUNCE U DEVICI DONOSI PROMENE foto: Ironika/Shutterstock

Kretanje Sunca kroz znak Device donosi najviše mogućnosti, podrške i inspiracije predstavnicima znakova elementa Zemlje: Bika, Device i Jarca . Njihov nivo svesti postaje za red veličine veći, a sposobnost konstruktivnog i korisnog mišljenja se povećava.

 

Stvaraju se povoljne okolnosti koje će Biku, Devici i Jarcu omogućiti da se razvijaju i usavršavaju. Mnogi će moći da pronađu nove načine za rešavanje složenih pitanja, ostavljajući stare metode i šeme u prošlosti. Dobar trenutak za početak kursa lečenja i ozbiljnih medicinskih procedura, mera za poboljšanje izgleda i zdravlja.

BIKOVI ĆE NAIĆI NA NEOČEKIVAN USPEH
BIKOVI ĆE NAIĆI NA NEOČEKIVAN USPEH foto: Shutterstock / Dzhulbee

Tranzitno Sunce svojom moćnom energijom hrani natalno Sunce Devica, kao i druge planete, ako se u ličnom horoskopu nalaze u ovom horoskopskom znaku. Važno je ne propustiti nijedan dan i fokusirati se na najvažnije stvari - rezultati će biti i bolji od očekivanih. Događaji koji se dešavaju nateraće Device da naprave odlučujući korak napred, nateraće ih da krenu iznova ili promene način života.

 

Bik i Jarac će biti zadovoljni rezultatima tranzita Sunca kroz Devicu, jer harmoničan aspekt dnevne svetlosti njihovom natalnom Suncu obezbeđuje neophodne resurse i srećne nesreće koje im omogućavaju da se osećaju kao potpunija osoba.

 

JARČEVI DOBIJAJU PRILIKU ZA USPEH
JARČEVI DOBIJAJU PRILIKU ZA USPEH foto: Dzhulbee/shutterstock

Dobar je trenutak da razmislite o svom profesionalnom polju i rešite nagomilane probleme. Od 22. avgusta do 22. septembra postiže se maksimalni razvoj svih onih poduhvata koji su pokrenuti u prethodnih nekoliko meseci.

 

Bik, Devica i Jarac će moći da poboljšaju svoje blagostanje, ali to će zahtevati izdržljivost i disciplinu. Univerzum će pomoći predstavnicima znakova elementa Zemlje, ali samo ako se blagotvorna energija tranzitnog Sunca aktivira kroz stvarne akcije i usmeri u kanal stvaranja.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Kako retrogradni Merkus i Saturn utiču na ljude?

 

 

makonda-tracker