ZVEZDE, ZVEZDICE

Novčani horoskop od 19. do 25. avgusta: Bik može imati probleme zbog retro Merkura, Blizance čeka velika promena

0

Ove nedelje neće baš svim znacima Zodijaka dolaziti novac lako u ruke

NOVČANI HOROSKOP OD 19. DO 25. AVGUSTA
NOVČANI HOROSKOP OD 19. DO 25. AVGUSTAfoto: Shutterstock / chairoij

Strelac

 

Strelac bi trebalo da prestane da izmišlja nešto novo i da se fokusira na ono što ume i najbolje zna. Tokom ovog perioda, umerenost je destruktivna. Uspeh dolazi samo iz ekscesa, pa astrolozi savetuju ljudima ovog znaka da se potpuno udube u posao i posao. Možete čak i da radite prekovremeno, ali u ovom slučaju ćete morati da se pravilno odmorite.

 

Jarac

 

Astrolozi preporučuju Jarčevima da se pripreme za dinamičnu nedelju koja će od njih zahtevati mnogo truda. Umor je glavni neprijatelj Jarčeva. Malo integracije sa nekim ne bi škodilo predstavnicima ovog znaka. Timski rad je najbolji način da pomognemo jedni drugima i optimizujemo rad. Bogatstvo i uspeh u poslu zahtevaju napuštanje vaše zone udobnosti. Oni koji sede i čekaju pored mora vreme su osuđeni na propast.

Vodolija


Vodolije će možda morati više da rade. Očekuje se prilično teška nedelja, ali da biste uštedeli i uvećali svoj novac, astrolozi savetuju da ono što sada možete da uradite ne odlažete za kasnije. Lenjost i odugovlačenje su glavni neprijatelji uspeha. Nema ničeg lošeg u tome da zamolite nekoga od bliskih ili prijatelja za pomoć. Takođe je važno ne zaboraviti na udobnost. Trošenje novca na to je izuzetno korisno.

 

Riba


Početkom nedelje Ribe mogu posetiti negativne misli i bljeskovi neizvesnosti. Novac voli samopouzdanje, a period od 19. do 25. avgusta nije izuzetak. Astrolozi savetuju da ne traže skriveno značenje u postupcima drugih ljudi. Postupci drugih mogu biti potpuno nepredvidivi, pa je sada bolje da se oslonimo samo na sebe. Nezavisnost i sposobnost da se stvari kompetentno planiraju pomoći će Ribama da postanu bogatije.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

makonda-tracker