astrologija

Nedeljni horoskop Pavela Globe od 19. do 25. avgusta: Blizanci će privlačiti sreću, jedan znak pravi korak dalje u vezi

0

Jedan od najpoznatijih ruskih astrologa donosi novu prognozu za nedelju koja je pred nama 

NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBE
NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBE foto: Shutterstock / Bada1

Strelac


Ovo nije najlakši period za Strelca. Ova nedelja će biti obeležena gubitkom pozitivne veze sa ljudima oko njih. Na poslu i u poslu moraćete da budete popustljiviji i pažljiviji prema zahtevima drugih. Isto važi i za porodicu. Moguće je da će u nekim situacijama morati da se donesu važni izbori. Dileme su moguće i u ličnim stvarima. Morate biti strpljivi i pažljivi.

 

Jarac

 

Potreba Jarčeva za komunikacijom će se povećati, ali će suočavanje sa manifestacijama sebičnosti postati teže. Astrolog preporučuje da se fokusirate na posao, posao i obrazovanje. Bolje je za sada odložiti putovanje. U poređenju sa prošlom nedeljom, brzina memorije i donošenja odluka će se malo poboljšati. Pred sam kraj nedelje biće šanse za uspeh u ljubavi i poslu, a moći ćete da uradite bilo šta bez većeg gubitka efikasnosti.

Vodolija


Ove nedelje, opuštanje i odmor će biti korisni Vodoliji, ali ne treba zaboraviti na posao. Astrolog savetuje da držite oči otvorene, jer zvezde ove nedelje mogu biti malo nepredvidive. Vredi odlagati važne kupovine, sklapati velike poslove, menjati okruženje i rešavati pravne probleme. Astrolog preporučuje komunikaciju sa ljudima i sklapanje novih poznanstava.

 

Riba


Ribe mogu imati problema sa izdržljivošću i raspoloženjem. Početkom nedelje moraćete da napravite izbor u korist ljubavi ili posla. Držati korak sa dve muve jednim udarcem biće teže nego obično. U teškim situacijama treba se osloniti na sopstveno iskustvo i mudrost. U odnosima sa ljudima moraćete da pravite kompromise ako ne želite da se svađate. Ribama će biti korisno da se bave imovinskim pitanjima - popravkama, planiranjem selidbe.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

BBC povukao podkast o Hariju i Megan

 

makonda-tracker