astro prognoze

5 znakova horoskopa kojima Tamara Globa predviđa životne promene tokom retrogradnog Merkura (do 28. avgusta)

0

Tamara Globa prognozira izazovne dane za nekolicinu znakova horoskopa tokom retrogradnog Merkura, ali nekoga će sačekati i dani sreće.

Da li ste vi među znakovima kojima Tamara Globa predviđa dane koji menjaju život=
Da li ste vi među znakovima kojima Tamara Globa predviđa dane koji menjaju život=foto: Anton27/Shutterstock

Retrogradni Merkur je astrološka pojava koja je često povezana sa kašnjenjima, nesporazumima i drugim nevoljama. Ovog meseca trajaće do 28. avgusta.

 

Astrološkinja Tamara Globa predvidela je da će retrogradni Merkur doneti ogromne promene u životima pet horoskopskih znakova. Ove promene mogu biti i pozitivne i negativne, u zavisnosti od individualnih karakteristika i veza sa drugim planetama.

 

Preporuke za period retrogradnog Merkura

 

Izbegavajte velike kupovine, ponude i promene posla. Planirajte unapred i budite spremni za neočekivane situacije. Iskoristite ovo vreme za samorefleksiju. Dakle, retrogradni Merkur može da pruži izazove i prilike za rast i razvoj. Važno je da budete pažljivi i iskoristite ovaj period da poboljšate svoj život.

 

 

Kome retrogradni Merkur menja životne okolnosti?

 

Ribe

 

Ribama retrogradni Merkur otvara mnogo mogućnosti i sreće. Važno je obratiti pažnju na pitanja i mogućnosti za karijeru, izbegavajući sumnjive avanture. Bliski ljudi igraju ključnu ulogu u ovom procesu, pomažući da se izbegnu greške.

 

Rak

 

Za Rakove avgust će biti mesec sreće, posebno 11. i 12. avgusta. Budite oprezni i ne paničite da biste iskoristili sve povoljne uslove.

 

Retrogradni Merkur na nekoga  može uticati povoljno, a na nekoga loše
Retrogradni Merkur na nekoga može uticati povoljno, a na nekoga lošefoto: Ironika/Shutterstock

 

Lav

 

Lavove očekuju uzbudljivi događaji i prilike za izražavanje. Ipak, treba biti oprezan sa novim počecima i biti oprezan sa velikim kupovinama i transakcijama.

 

Devica

 

Device treba da obrate pažnju na probleme koje su ranije ignorisale i da preispitaju svoje vrednosti. Ovo vreme može biti period važnih odluka i promena.

 

Vaga:

 

Vaga može doći sa neočekivanim promenama u vašem ličnom životu i karijeri. Važno je biti pažljiv na detalje i ne donositi ishitrene odluke, piše pg12.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

ŽIVIMO U 12. GODINI APOKALIPSE! Astrolog tvrdi: Počeo RETROGRADNI MERKUR I SATURN - utiče na horoskopske znake, EVO ŠTA TO ZNAČI

 

 

makonda-tracker