astro prognoze

3 horoskopska znaka koja mogu da se rastanu sa partnerom tokom punog meseca u Vodoliji 18. avgusta

0

Nekim horoskopskim znakovima vreme punog meseca donosi rastanke s partnerom i novu kontrolu nad ljubavnim životom.

Pun mesec donosi raskide i rastanke nekim znakovima Zodijaka
Pun mesec donosi raskide i rastanke nekim znakovima Zodijakafoto: Shutterstock/Darkfoxelixir

Pun mesec u Vodoliji biće pod uticajem Plutona, planete koja je odgovorna za pritisak, uticaj i kontrolu. On uvek ima najznačajniji uticaj na živote ljudi, bukvalno podređujući sve aspekte službi svog cilja.

 

Sada je duboki zadatak Plutona da istakne one snove, ambicije i planove za koje je vreme da se promene kako bi vaš život doprineo vašem razvoju. Ipak, da biste se promenili, morate da ostanete bez partnera, a ova planeta će definitivno ukloniti ovu vezu iz vaše sudbine

 

Za ova tri znaka će pun mesec biti ključan za rastanke:

 

Lav

 

Pun mesec se javlja u vašem partnerskom sektoru; odnosi vam dolaze u prvi plan, posebno sve što je povezano sa neugodnim vezama. Ovo je slučaj kada vam partner može dati snažan podsticaj za promenu. Da, možda ćete odlučiti da raskinete s njim.

 

U stvari, pun mesec se dešava u trenutku Plutonovog prelaska iz Vodolije u Jarca, a postoje stvari koje oboje morate da završite i do novembra ćete odlučiti da li ćete biti zajedno ili će vam se putevi zauvek razilaziti.

 

Vaga

 

Pošto se pun Mesec dešava u vašem ljubavnom sektoru, univerzum želi da preispitate kako uopšte doživljavate svoju sreću. U vašem slučaju, važno je da svoje radosti stavite kao prioritet, a ako vam osoba koja je pored vas ne donese osećaj sreće i snage, nemate priliku da nastavite ovu zajednicu bez štete za oboje.

 

Neki znakovi horoskopa će ostati bez partnera tokom ovog punog meseca
Neki znakovi horoskopa će ostati bez partnera tokom ovog punog mesecafoto: PHOTOCREO Michal Bednarek/shutterstock

Škorpija

 

Pun mesec se javlja u vašem sektoru stanovanja i porodice; možda ćete odlučiti da se udaljite od partnera, živite dalje od njega/ne ili generalno promenite način svog porodičnog života. Za neke Škorpije, pun mesec može doneti pozitivne promene u ličnoj sferi, ali najvećim delom, ovaj pun mesec donosu novu kontrolu ljubavnog života. Vaš vladar Pluton želi da promeni način vašeg života, što znači da će se mnogo toga promeniti, piše wday.ru.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

ŽIVIMO U 12. GODINI APOKALIPSE! Astrolog tvrdi: Počeo RETROGRADNI MERKUR I SATURN - utiče na horoskopske znake, EVO ŠTA TO ZNAČI

 

makonda-tracker