astrologija

Nedeljni horoskop Pavela Globe od 19. do 25. avgusta: Blizanci će privlačiti sreću, jedan znak pravi korak dalje u vezi

0

Jedan od najpoznatijih ruskih astrologa donosi novu prognozu za nedelju koja je pred nama 

NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBE
NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBE foto: Shutterstock / Neirfy

Lav


Lav nastavlja da doživljava period ispunjen emocijama i dinamičnim događajima. Najopasniji i najvažniji dan je ponedeljak. Astrolog savetuje da ga provedete u harmoniji sa sobom, da se ne plašite da tražite pomoć od nekoga, kao i da se trudite da pozitivno odgovorite na sve zahteve koje dolaze od vašeg partnera, porodice, prijatelja i kolega. U svim ostalim danima morate biti oprezni zbog povećane osetljivosti.

 

Devica


Device sada svakako treba da izbegavaju preteranu rutinu. Ponovo se bliži period pozitivnog raspoloženja zvezda i planeta, ali tekuća nedelja još neće biti najlakša. Ovo je odlično vreme za unutrašnje i spoljašnje promene - možete promeniti svoj imidž, postaviti nove ciljeve, promeniti okruženje. Aktivna rekreacija će vam omogućiti da izbacite sve loše iz svog srca i da se prilagodite najboljem.

Vaga


Vage će se često menjati raspoloženje. Nedelja će postati veoma dinamična i nepredvidiva. Morate razmišljati o tome kako vratiti energiju i snagu. Ako samo pritisnete gas sedam dana, vaša rezerva snage će brzo ponestati. Najveću aktivnost treba planirati za kraj nedelje. Ponedeljak je pogodan za planiranje, a u utorak je bolje ne rizikovati, jer je ovo najopasniji dan.

 

Škorpija


Glavni savet za ovih sedam dana za Škorpije je da ne treba žuriti. Predstavnici ovog znaka povremeno budi želju da dobiju sve odjednom. Moramo da se otarasimo ovoga. Čak i ako se desi nešto neprijatno, bolje je ne kriviti druge za to. Samo treba da sačekaš oluju, ne psujući sudbinu i ne tražeći krivce oko sebe. U suprotnom, možete ozbiljno pokvariti svoju karmu.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker