astro

NEDELJNI HOROSKOP Pavela Globe od 1. do 7. jula: Bikovi, priznajte grešku iz prošlosti, a ko će imati sreće u ljubavi?

0

Pred nama je prva nedelja jula. Čuveni ruski astrolog donosi prognozu za svih 12 znakova Zodijaka za narednih 7 dana 

Strelac


Stručnjaci veruju da Strelac treba da nauči da prihvata kritiku od voljenih i prijatelja, da se ne plaši da prizna svoje greške i da sluša savete. Svi planovi Strelca moraju se čuvati u tajnosti, jer postoji mogućnost da se neprijatelji i zlobnici aktiviraju. U ponedeljak morate biti posebno oprezni. Ne bi trebalo da komunicirate sa neprijatnim ljudima i izazivate ih na sukob. Nedelja je savršena za pomirenje.

 

Jarac

 

Sukobi i svađe ove nedelje trebalo bi, ako ne nestanu, onda barem da oslabe. Dolazi vreme međusobnog razumevanja. Radnim danima postoji šansa da povećate svoj autoritet među kolegama i dobijete dodatne finansijske podsticaje. Vikendom možete da se bavite aktivnom rekreacijom, sastajete se sa voljenima i pravite zabavu. Zauzetost kućnim poslovima ne treba smatrati problemom - to je dobar način da pobegnu od rutine za one koji mnogo rade.

Vodolija


Vodoliji dolaze veoma pozitivni i energetski snažni dani. Planete i zvezde će pokušati da učine svoj život pozitivnijim. Sreća će ih pratiti i u ljubavi i u finansijskoj sferi. To znači da možete bezbedno da trošite novac, kao i da tražite svoju srodnu dušu, provodite vreme sa porodicom i pozivate prijatelje i rođake u posetu. Vodolije mogu češće da obavljaju kućne poslove.

 

Riba


Ove nedelje Ribe treba da pokušaju da reše sve najvažnije probleme. Imaće mnogo snage i energije. Samodovoljnost je glavni korisni kvalitet ove nedelje. Od 1. jula do 7. jula možete promeniti okruženje, započeti nove stvari i završiti najvažnije. Ovo će biti odlično vreme za romansu, zabavljanje i pronalaženje srodne duše. Oni koji su već pronašli voljenu osobu trebalo bi da pokušaju da nekako diverzifikuju svoje slobodno vreme kako bi se još više zbližili.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Šta je mundalna astrologija?

 

makonda-tracker