astro prognoze

MESEČNI horoskop za JUL za Raka: Astro prognoze za ljubav, posao, odnose

0

Rakovi, proverite šta vas čeka ovog jula na svim poljima života.

Rakovi, šta vas čeka ovog jula?
Rakovi, šta vas čeka ovog jula?foto: Billion Photos/Shutterstock

Za svakog Raka najvažniji planetarni tranzit je položaj Meseca, jer je on vaš vladar i diktira „vreme u kući“. Takođe ste uvek pod uticajem onih planeta koje prolaze kroz vaš znak, jer one vašem ponašanju i karakteru daju sopstvene karakteristike.

 

U narednih mesec dana, do 12. jula, Venera će proći u tranzitu Raka — to će povećati vašu privlačnost i seksualnost, bićete bukvalno magnet!

 

Ovo će vas svakako inspirisati da promenite svoj imidž — mlad mesec 4. jula može da vas inspiriše da promenite svoj izgled, boju kose ili stil. Budite hrabri i ne brinite, jer će vam Venera bukvalno pomoći da procvetate!

 

Venera u Raku ima „mačju“ gracioznost koja vam uvek omogućava da privučete nove veze.

 

Važan dan za vas biće 11. jul – ovo je datum vodenog trigona između Saturna i Sunca, koji vam može doneti komunikaciju sa dubokom i mudrom osobom. Mesec će ovog dana biti u sektoru rođaka, a verovatno je da vas čeka putovanje ili sastanak, ili možda aktivna prepiska sa nekom osobom

 

Kao ni ostali, Rakovi neće izbeći konjunkciju Marsa i Urana u Biku od 14. do 17. jula. Tokom ovog perioda, možete otići na putovanje ili imati proboj na društvenim mrežama. Na primer, ako imate projekat na mreži, očekujte uspeh!

 

Rakovi bi mogli da imaju uspehe na društvenim mrežama
Rakovi bi mogli da imaju uspehe na društvenim mrežamafoto: ANTON URICH/Shutterstock

Takođe na ovim datumima je verovatno važno poznanstvo, koje će postati ključ divnog i ispunjenog prijateljstva. Preko druge osobe možete otkriti svoje ambicije. Ovo je slučaj kada će dubok i iskren dijalog razjasniti nešto u vašim planovima za budućnost.

 

Pun mesec 21. jula nastupa u vašoj kući veza, po drugi put ovog leta. Kao da imate drugu priliku da shvatite šta se dešava između vas i vašeg partnera i donesete odluku. Za mnoge Rakove ovo će biti sudbonosni trenutak — aspekt Velikog krsta će se formirati u vašoj karti. Obično nas odvedu na raskrsnicu i desi se nešto što se nikada ranije nije dogodilo u vašem životu.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Astrolog otkrila tajni put koji će šokirati mnoge, OVAJ MESEC JE KLJUČAN

 

makonda-tracker