astrologija

NOVČANI lunarni KALENDAR za jul 2024.: Stiže PUN MESEC, jedan dan je posebno OPASAN, a kad možete da troškarite?

0

Tokom pojedinih dana jula čeka nas veoma povoljan period, ali ima i veoma rizičnih datuma

NOVČANI LUNARNI HOROSKOP ZA JUL
NOVČANI LUNARNI HOROSKOP ZA JULfoto: Shutterstrock / Watchara Ritjan

Svi ponekad imamo teške finansijske trenutke, koji nas mogu dobro uznemiriti i učiniti nas nervoznima. Pokušajte da se pridržavate preporuka novčanog lunarnog kalendara kako biste lakše održali sreću u julu.

 

Ako želite da što manje zavisite od raspoloženja Meseca i drugih planeta, ne oslanjajte se previše na astrologiju, već razmišljajte racionalno.

 

Što se tiče meseca jula, trebalo bi da bude produktivan i povoljan u novcu i poslu.

1., 2. jul : prva dva dana jula vladaće opadajući Mesec u Biku. Ovo su veoma uspešni dani za finansijsku aktivnost, u kojima vas očekuje veliki uspeh u poslu i u kreativnom pravcu. Možete bezbedno kupovati, čak i skupe stvari. Nećete se pokajati.

 

3., 4. jul : ova dva dana Mesec će biti skoro bez snage u znaku Blizanaca. Opadajući Mesec pod uticajem elementa vazduha je vreme kada treba da budete oprezni pri rukovanju novcem. Noćno svetlo može da nas sve učini impulsivnijim sa novcem. Budite na oprezu.

 

5., 6. jul : 5. je poslednji dan opadajućeg meseca, a 6. jul je Mlad Mesec. Oba dana će vladati Rak i obojica su prilično povoljni za posao i kupovinu. Ovih dana možete kupiti novu odeću, nameštaj i promeniti stil. Ovo će poboljšati vašu finansijsku sreću u budućnosti.

NOVČANI LUNARNI KALENDAR ZA JUL
NOVČANI LUNARNI KALENDAR ZA JULfoto: Shutterstock / Andrii Iemelianenko

7, 8. i 9. jul : Prva tri dana izlaska Meseca će vladati elementom Vatre, kojeg predstavlja Lav. Ovo je izuzetno pozitivna kombinacija koja ljudima daje motivaciju i želju za napredovanjem. Tokom ovog perioda, možete trošiti novac na svoju drugu osobu, izlaziti na sastanke i preuzimati nove poteze  na poslu.

 

10-11. jul : Rastući Mesec je na početku svog puta i ovih dana je u znaku Device. Ovo je vreme kada je bolje da se uzdržite od previše finansijskih aktivnosti. Bolje je posvetiti se poslu. Produktivnost će biti najbolja do sada.

 

12, 13. i 14. jul : Mesec će nastaviti da raste u Vagi. Ovo su tri izuzetno povoljna dana za finansijsku aktivnost. Period će biti produktivan za one koji stalno nešto kupuju ili prodaju. Posao treba da ide lako i kao sat, ako ostanete verni svojim principima i ne izmišljate nepotrebne stvari.

NOVČANI LUNARNI HOROSKOP ZA JUL
NOVČANI LUNARNI HOROSKOP ZA JULfoto: Shutterstock / Watchara Ritjan

15., 16. jul : uspon Meseca u znaku Škorpije - ovo su dani u kojima je bolje ne dozvoliti sebi da potrošite više nego što je ranije izračunato. Rizici i avanture u ova dva dana sigurno neće dovesti do dobra. Bolje je posvetiti vreme rešavanju stvari koje se ne mogu odlagati za kasnije.

 

17. 18. jul : izlazak Meseca u Strelcu je veoma povoljno vreme u kome će finansijska aktivnost biti najpovoljnija za bilo koju osobu. Kupovina će biti odličan način da poboljšate svoje raspoloženje. Ako treba da zaradite novac, a ne da ga trošite, u tome će vam pomoći i Mesec u Strelcu.

 

19., 20. i 21. jul : Poslednja dva dana rasta meseca su 19. i 20. 21. jul – pun mesec. Svi ovi dani će proći pod uticajem Jarca. Astrolozi smatraju da je ovo najopasniji period, tokom kojeg ne bi trebalo ništa da kupujete ili prodajete. Biti pažljiv.

NOVČANI LUNARNI HOROSKOP ZA JUL
NOVČANI LUNARNI HOROSKOP ZA JULfoto: Lesub/Shutterstock

22. 23. jul : prvi dani opadanja Meseca proći će pod okriljem Vodolije, što će se prilično dobro odraziti na naše razmišljanje i stvaralački potencijal. Najprofitabilnije profesije tokom ova dva dana biće dizajner, urednik i programer.

 

24. 25. jul : opadanje Meseca u Ribama je veoma dobro vreme za posao, kreativnost i kupovinu. Ovih dana je bolje, pa čak i neophodno očistiti kuću, urediti dokumente, otplatiti dugove. Finansijski tokovi će postati jači, intuicija novca će se povećati.

 

26. 27. jul : opadanje Meseca u Ovnu nije najbolja kombinacija, ali Mesec do ovog trenutka neće mnogo izgubiti na snazi, pa se 26. i 27. mogu smatrati periodom relativno stabilne produktivnosti, ali definitivno nije.

NOVČANI LUNARNI HOROSKOP ZA JUL
NOVČANI LUNARNI HOROSKOP ZA JULfoto: Shutterstock / Kotchapan VII

28. 29. jul : opadanje Meseca u Biku je divan period da se potpuno posvetite poslu. Najprofitabilnije profesije ovih dana biće profesije kao što su građevinar i inženjer.

 

30, 31. jul : drugi mesec leta će se završiti pod uticajem opadajućeg Meseca u Blizancima. Ovo nije najpovoljnije vreme, ali oni koji manje pričaju, a više rade moći će ovih dana da izbegnu velike finansijske izdatke. Prodavci i advokati bi trebalo da budu oprezniji.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Najgore horoskopske kombinacije 

 

makonda-tracker