astro prognoze

MESEČNI horoskop za JUL za Blizance: Astro prognoze za ljubav, posao, odnose

0

Blizanci, proverite šta vas čeka ovog jula na svim poljima života.

Blizanci, šta vas čeka ovog jula?
Blizanci, šta vas čeka ovog jula?foto: Billion Photos/Shutterstock

Merkur, vladar vašeg znaka, će putovati kroz znak Lava skoro ceo mesec, što ukazuje na putovanja, pojačane kontakte sa rođacima i papirologiju.

 

Zanimljivo, Venera će se pridružiti Merkuru 10. jula – spremite se za niz sastanaka ili putovanja ljubavne prirode. Možda ćete biti češće pozivani na kafu ili restorane, a moguće je i prelepo putovanje sa partnerom.

 

Mlad Mesec 4. jula nastupa u vašoj kući finansija, što jasno ukazuje na pojavu novog načina privređivanja i podizanja vašeg samopoštovanja kroz poklone. Možda će vam dati kompliment, povećati platu ili vam dati bonus, a samo budite spremni da prihvatite zahvalnost. Zanimljivo je da će se u isto vreme Crni Mesec kretati kroz ljubavni sektor; možda ćete imati neobičnu romansu, ili će nešto u vašoj ljubavi ili vezi biti pod velom zabrane.

 

Međutim, mnogim Blizancima Lilit može doneti trudnoću, posebno do 12. jula na dan opozicije Plutona i Venere

 

Važan događaj za Blizance biće trenutak kvadrata Merkura i Urana 21-22. Ovih dana, mogućnost neočekivanih putovanja ili započinjanja onlajn prepiske može vas veoma uzbuditi.

 

U ove iste dane, Mars u trigonu sa Plutonom može doneti važnu odluku u vezi sa obrazovanjem ili putovanjem. Pored toga, možda ćete imati sudbonosnog čoveka, zbog koga će se desiti karmički događaji.

 

Blizanci bi mogli da upoznaju sudbonosnu osobu u svom životu
Blizanci bi mogli da upoznaju sudbonosnu osobu u svom životufoto: Marek Tyczyński / Panthermedia / Profimedia

Zanimljivo, ovog meseca će vam postati jasne mnoge tajne, posebno tokom konjunkcije Marsa i Urana od 14. do 17. jula. Ovo su datumi kada će vam komunikacija na internetu ili skriveni pozivi, istraživanja, ankete otkriti istinu. Osim toga, ako tražite neke dokumente ili pokušavate da napravite iskorak u svom Internet projektu, ovih dana je to moguće više nego ikada

 

Pun Mesec 21. jula nastupa u vašoj kući krize i seksualnosti, kao i zajedničkih finansija sa vašim partnerom. Od 23. do 24. juna možete doneti drugi put odluku do koje ste došli. Na primer, ako ste razmišljali o podizanju hipoteke ili kredita, ili ste se možda zbog nečega jako uplašili ili zabrinuti, po drugi put ćete se susresti sa ovom situacijom. Ali će vam se činiti da je apsolutno jasno i razumljivo i sve će vam biti na dohvat ruke, piše wday.ru.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Astrolog otkrila tajni put koji će šokirati mnoge, OVAJ MESEC JE KLJUČAN

 

makonda-tracker