astro

NEDELJNI HOROSKOP Pavela Globe od 1. do 7. jula: Bikovi, priznajte grešku iz prošlosti, a ko će imati sreće u ljubavi?

0

Pred nama je prva nedelja jula. Čuveni ruski astrolog donosi prognozu za svih 12 znakova Zodijaka za narednih 7 dana 

NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBE
NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBE foto: Shutterstock / STEKLO

Lav


Od 1. do 7. jula, Univerzum će od Lava zahtevati pažnju i povećanu koncentraciju. Nove varijable se mogu pojaviti u jednačini sreće. Generalno, sada možete da radite šta god želite, ali najuspešniji zadaci će biti kod kuće: čišćenje, kuvanje, pranje i tako dalje. Odgovorne Lavove, kao i sve povezane sa egzaktnim naukama i brojevima, očekuje uspeh na poslu.

 

Devica


Astrolozi savetuju Devicama da ne zaboravljaju na voljene - treba im pomoći u svemu. Promišljenost će vam pomoći da izbegnete probleme. Predstavnici ovog horoskopskog znaka treba da vode računa o svojim živcima i da prestanu da brinu bez razloga. Merkur će zagrejati veru ovih ljudi u sopstvene snage. Možete početi da ažurirate svoju garderobu, menjate imidž, menjate okruženje. Možete kupovati, otići iz grada poslovno ili na odmor.

Vaga


Ovo vreme je odlično za romantiku i pokušaj da u potpunosti istražite svoje kreativne sposobnosti. Vage treba da izbegavaju zle ljude. Ako Vaga oseti da se približava bilo kakav problem, moraće da se pobrine za hitne, jednostavne poslove oko kuće. Čak i sada im je bolje da izbegavaju sebičnost ili, obrnuto, altruizam. Sada nema potrebe za ekstremima. Bolje je delovati u skladu sa situacijom, stalno analizirajući sve što se dešava okolo. Kupovina će biti korisna.

 

Škorpija

 

Duhovne prakse, molitve i meditacije pomoći će Škorpionima da promene svoje živote na bolje i steknu motivaciju. Ove nedelje zvezde i planete su u veoma dobroj poziciji da pokušaju da se otarase strahova, predrasuda i kompleksa. Treba da pokušate da pogledate sebe spolja, a od 1. jula do 7. jula većina predstavnika ovog Znaka će to moći. Najgori porok ovih sedam dana je osvetoljubivost.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker