ASTROLOGIJA

NOVČANI HOROSKOP od 18. do 24. marta: Blizancima Mars donosi KONSOLIDACIJU USPEHA, a ko treba da sve "drži na oku"?

0

Astrolozi su dešifrovali tajne tragove zvezde i pripremili finansijsku prognozu za ovu nedelju.

NEDELJNI FINANSIJSKI HOROSKOP
NEDELJNI FINANSIJSKI HOROSKOPfoto: Shutterstock / Africa Studio

Strelac


Nedelja će biti bogata dešavanjima u profesionalnoj sferi, pa vam stručnjaci sa sajta dailihoro.ru savetuju da budete strpljivi – Strelce očekuje nešto zanimljivo. Međutim, ovo se odnosi samo na jedan koji su ozbiljni u pogledu rasta prihoda i uspeha u karijeri. Ako postoji želja i posvećenost, moguće je unapređenje na poziciji i povećanje prihoda. Deo novca možete potrošiti na zabavu.

 

Jarac


Jarčevi će najverovatnije imati mnogo zanimljivih stvari u oblasti posla i novca. Štaviše, sve će se dogoditi spontano. Ne očekuju se dugoročne negativne posledice, ali je bolje ne rizikovati. Zdrav optimizam će spasiti Jarčeve u mnogim situacijama, ali će anksioznost, strah ili neizvesnost negativno uticati na njihovu zaradu. Ovo važi za petak i subotu. U prva četiri dana situacija će biti povoljna.

Vodolija


Za Vodoliju će sve započeti zavikend – pre toga će biti dani nagomilavanja, koji se mogu potrošiti na prikupljanje informacija, praćenje, analizu i korisnu komunikaciju. Položi planeta je voljen, pa će predstavnicima ovog znaka dati priliku da dobro razmisli o svojim narednim koracima kako ne bi propustili priliku da se obogate. Početak nedelje Vodolije će dobiti sjajne vesti: velika je verovatna da će biti na pravom mestu u pravo vreme.

 

Riba


Najznačajniji događaji ove nedelje će se desiti ne u oblasti novca, već u ličnom životu. Ako Ribe uspeju da se nađu u sredini ili nekako poveću posao sa kućom, period će postati veoma produktan. Možete tražiti hobi za novac, razmišljati o porodičnom poslu ili pronaći profitabilan posao sa skraćenim radnim vremenom. Ako dođe do problema, bolje je ne tražiti krivce i ne prebacivati odgovornost na druge ljude. Ovo će uništiti reputaciju Riba u timu.

 

Bonus video:

Koga čekaju promene u maju?

 

makonda-tracker