astro

NEDELJNI HOROSKOP Pavela Globe od 18. do 24. marta: Ovan treba da se čuva EKSCESA, a ko ispravlja greške iz prošlosti?

0

Pred vama je najnovija astrološka prognoza Pavela Globe za nedelju koja je pred nama 

NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBE
NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBE foto: Shutterstock / Marjan Apostolovic

Pavel Globa je veoma poznat i cenjen astrolog ne samo u granicama Rusije već i mnogo šire. Njegovi astro saveti mogu da pomognu da se bolje i lakše snađete u situacijama kjoe će se naći pred vama.

 

Proleće je stiglo, sa njim i nova postavka zvezda na nebu. Vreme je da saznate kako tačno treba da se ponašate ovih sedam dana kako bi vaše želje postale stvarnost, a strahovi i problemi nestali.

 

U tome će nam pomoći astrološka prognoza čuvenog Pavela Globe. Gledajući malo unapred, vredi napomenuti da kraj nedelje definitivno neće biti lak. Zato treba paziti na sve ono što iscrpljuje dušu i lišava vas radosti .

Ovan


Zvezde su Ovnovima pripremile prilično tešku nedelu. Bolje je pažljivo rešavati stvari na poslu, a domaćice bi trebalo na neko vreme da prestanu da brinu o kućnim problemima. U ponedeljak ćete morati da napravite plan za narednu nedelju, a narednih dana ćete morati da ga primenite. Morate malo da se uzdržite od jakog alkohola i uopšte od ekscesa. Prva polovina nedelje doneće mnogo pozitivne.

 

Bik


Bikovi će morati da se otvore svetu i ljudima, i da se fokusiraju na nešto veoma pozitivno. Sada je magično vreme za njih, kako u ljubavi tako i u poslu, pa će Biku biti potrebna sposobnost da ostane vidljiv i u kontaktu sa svima oko sebe. Nove akcije će vam podići raspoloženje. Možete dati neplanirani poklon voljenoj osobi.

Blizanci


Za Blizance je bolje da ne budu sami - možete pozvati prijatelje u svoj dom ili otići nekom u posetu. Samoća sada može biti opasna. Čišćenje vašeg doma će vam pomoći da podignete raspoloženje. Na poslu morate izbegavati ogovaranje, a u ljubavi ljubomoru. Usredsredite se na sutra i danas, ne razmišljajte o onom što je bilo juče. Trudite se da postanete bolji.

 

Rak


Ove nedelje, Rakovi treba da izbegavaju sve što im oduzima snagu i energiju: vreme je da prestanu da komunikuju sa toksičnim ljudima i da rade stvari koje uopšte ne donose zadovoljstvo. Na kraju nedelje, bolje je ne rizikovati, jer postoji šansa da izgubite sve što je stečeno mukotrpnim radom. Ove nedelje možete pokušati da ispravite greške iz prošlosti. Omiljeni hobiji i društveno društvo voljenih biće korisni.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker