ASTROLOGIJA

NOVČANI HOROSKOP od 18. do 24. marta: Blizancima Mars donosi KONSOLIDACIJU USPEHA, a ko treba da sve "drži na oku"?

0

Astrolozi su dešifrovali tajne tragove zvezde i pripremili finansijsku prognozu za ovu nedelju.

NEDELJNI FINANSIJSKI HOROSKOP
NEDELJNI FINANSIJSKI HOROSKOPfoto: Shutterstock / Mladen Mitrinovic

Lav


Planete će otvoriti obežavajuće mogućnosti za predstavnike ovog znaka. I privrednici i najveći radnici mogu biti veoma srećni, posebno u danima pojačanom energijom Merkura. Do zaključno 21. marta Lavove očekuje povećanje primanja, unapređenje, nova pozicija ili čak novi posao. Od 22. treba biti oprezniji i samostalno donositi odluke, održavati razboritost i boriti se sa euforijom prethodnih uspeha.

 

Devica


Zahvaćajući aktiviranje zaštite Merkura, Device ove nedelje mogu da računaju na ozbiljan porast prihoda. Odluke donete do zaključno 21. marta biće posebno finansijski i obežavaju. Devicama će biti potrebna inicijativa, samopouzdanje i diplomatija. Prošle greške takođe mogu postati poznate. Da ne bi ostali među zaostalima, važno je da se predstavnici Znaka izbora sa stresom i donesu informisane odluke.

Vage


Ove nedelje Vaga bi trebalo da odustane od velikih troškova i kupovine na kredit i počne da štedi ili ulaže novac. Da bi se novac povećao, morate biti što odgovorniji. Glavna stvar je da ne budete lenji - Venera je jaka, što znači da je sagorevanje od prekomernog rada minimalno. Možda postoji isplative ponude koje će doneti profit, ali će zahtevati značajnu posvećenost.

 

Škorpija


Škorpije od 22. marta mogu da očekuju blage pad poslovne aktivnosti. Astrolozi savetuju da ove nedelje radite rutinske stvari. Možete investirati u samoobrazovanje ili naprednu obuku - to će vam pomoći da napredujete u karijeri u budućnosti. Ozbiljan uspeh čeka Škorpije koje rade za sebe. Međutim, na kraju nedelje postoji rizik da donesete emotivnu odluku zbog koje ćete možda požaliti u budućnosti.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker