ASTROLOŠKE PROGNOZE

Pridržavajte ih se i život može krenuti nabolje: Horoskop HITNIH SAVETA za svaki znak Zodijaka od 11. do 17. marta

0

Astrolozi imaju važne savete za svaki horoskopski znak u ovoj sedmici marta.

Šta u ovoj sedmici možete da uradite za sebe?
Šta u ovoj sedmici možete da uradite za sebe?foto: Shutterstock / Gladskikh Tatiana

Astrološkinja Ana Rusalkina sastavila je horoskop hitnih saveta za sve predstavnike horoskopskih znakova, i to u sedmici od 11. do 17. marta.

 

OVAN

 

Ako niste sebi poklonili ništa za Osmi mart, vreme je da nadoknadite ovaj propust. Ako jesti, onda pronađite razlog da ponovo ugodite sebi ili uradite to bez razloga. Novac voli aktivnost, a takođe ga treba potrošiti tako da ne leži samo tamo, već da je u" energetskom ciklusu razmene".

 

BIK

 

Izračunajte koliko ste novca nedavno potrošili na zabavu. Ako se ispostavi da je iznos prevelik, onda je važno da ne grdite sebe, već to jednostavno prihvatite i pokušajte da budete oprezniji sledećeg meseca. Ako je beznačajno, onda je vreme da sebi dozvolite više.

 

 

BLIZANCI

 

Ne plašite se svađa i sukoba, branite svoju poziciju, budite verni sebi. Ovo je dobar trenutak da naučite da zaštitite svoje granice, da objasnite kako možete, a kako ne možete biti tretirani.

 

RAK

 

Uradite nešto kreativno, radite svojim rukama. Izaberite bilo koju opciju koja vam odgovara: na primer, crtanje, vez, vajanje ili pletenje. Ovo će vam dati više energije i vitalnosti. Možda ćete otkriti nove kreativne talente za koje ranije niste ni znali.

 

Nastavak na sledećoj strani...

Šta u ovoj sedmici možete da uradite za sebe?
Šta u ovoj sedmici možete da uradite za sebe?foto: Shutterstock / Gladskikh Tatiana

LAV 

 

Ove nedelje, svesno odvojte vreme za sebe i napunite energiju. Osetite šta tačno može da vas ispuni. Ovo može biti šetnja, sastanak sa prijateljima, čitanje knjige u tišini. Ili možda samo treba da ležite u krevetu, gledate seriju i ne radite ništa drugo.

 

DEVICA

 

Ove nedelje se bavite dobrotvornim radom; donirajte koliko god možete skloništu ili nahranite uličnu životinju. Ovo će vam pomoći da smanjite sopstvene neočekivane troškove, posebno na zdravlje.

 

 

VAGA

 

Sada može biti više sukoba i nesporazuma, posebno ako ste van zemlje trenutno. Pokušajte da što jasnije izrazite svoje misli, nemojte misliti za druge, već ih nežno pitajte. Vrlo često sami izmišljamo nešto što u stvarnosti ne postoji.

 

ŠKORPIJA

 

Pazite na svoj govor. U najmanju ruku, isključite ružne reči i nepristojan jezik. Pokušajte da izbegnete tračeve i druge negativne diskusije. Naše reči direktno utiču ne samo na one oko nas, već i na nas same, na naše telo – razmislite kakvu energiju ulažete u to.

 

Nastavak na sledećoj strani...

Šta u ovoj sedmici možete da uradite za sebe?
Šta u ovoj sedmici možete da uradite za sebe?foto: Shutterstock / Gladskikh Tatiana

STRELAC

 

Prepreke i poteškoće nas ublažavaju i čine jačima. Koliko god da želimo da sve ide glatko, to se retko dešava. Pronađite dobro u trenutnom trenutku i zahvalite se za ono što sada imate. Budite uvereni da imate snage da se nosite sa svim problemima.

 

JARAC

 

Mudraci kažu da o najvišim stvarima možete razmišljati kada vam je stomak pun. Sada je preporučljivo da sledite ovaj princip i, pre svega, vodite računa o svom materijalnom blagostanju. Uložite što više u svoj rad i radite na organizovanju svog života.

 

 

VODOLIJA 

 

Možete da odahnete, sada ćete imati više snage, osećaćete se bolje. Ali, to ne znači da morate zaboraviti na sebe i žuriti da spasite svet. Razmislite koje rituale nege o sebi možete da uključite u svoju dnevnu rutinu.

 

RIBE

 

Nađite vremena za opuštanje, meditativne prakse ili barem samo šetnju i razglednje okoline. Možda trenutno imate mnogo misli, uključujući i opsesivne, a ove jednostavne prakse će vam pomoći da smirite svoj um.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

OVA ČETIRI ZNAKA MOGU DA ODAHNU NAKON DVE I PO GODINE Astrolog o godini Drevnog zmaja: Ušli smo u novu eru, trajaće do 2025.

wday.ru

makonda-tracker