kratka astro prognoza

NOVČANI horoskop od 11. do 17. marta: Ko pažljivo treba da čita i SITNA SLOVA u ugovorima, a koga čeka "brdo" para?

0

Astrolozi donose kratko uputstvo i savete o finansijama za nedelju koja je pred nama 

NOVČANI HOROSKOP OD 11. DO 17. MARTA
NOVČANI HOROSKOP OD 11. DO 17. MARTA foto: Olena Yakobchuk/Shutterstock

Finansije igraju važnu – a za neke i primarnu – u životu svakog pojedinca. Iako novac nije presudan za sreću, bez njega se ne može, a kad ga nema dovoljno nastaje sijaset drugih problema. 

 

Pred nama je nova radna nedelja, koja će biti veoma raznolika. Ponekad će biti teško doneti odluke, ali uz pomoć saveta ruskih astrologa, sigurno će biti bar malo lakše.

 

Pa da pogledamo, ko će ove nedelje – od 11. do 17. marta – doživeti finansijski uspeh?

Ovan


Neophodno je obratiti pažnju na znake koje će Univerzum poslati ove nedelje: sa velikim stepenom verovatnoće on će reći predstavnicima ovog znaka kako da poboljšaju svoje materijalno stanje.

 

Bik


Predstavnici ovog znaka će shvatiti zašto se iznos njihovih honorara nedavno smanjio analizirajući nedavne profesionalne aktivnosti - ako pravilno izvedete zaključke biće vam lakše da ispravite greške i time prizovete novac u svoj život. 

 

Blizanci


Veoma je važno da budete fokusirani na posao i da ne dozvolite da vam kolege odvlače pažnju nebitnim stvarima, koje nemaju veze sa materijom kojom se bavite. Ukoliko to dozvolite to će negativno uticati na vašu finansijsku situaciju.

 

NOVČANI HOROSKOP OD 11. DO 17. MARTA
NOVČANI HOROSKOP OD 11. DO 17. MARTAfoto: Shutterstock / Mladen Mitrinovic

 

Rak


Ove nedelje je preporučljivo izvršiti generalno čišćenje kuće, bacajući stvari koje predstavnici znaka dugo nisu koristili: najverovatnije, nagomilani smeće ometa tok finansijskih tokova.

 

Lav


Postoji velika verovatnoća da ćete upoznati osobu koja vam može pomoći u poboljšanju finansijske situacije - možda će od nje dobiti ponudu da započnu zajednički posao.

 

Devica


Pre nego što potpišete dokument koji ima važne finansijske implikacije, trebalo bi da pažljivo pročitate njegov sadržaj—posebno sitno pismo.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker