ASTROLOŠKE PROGNOZE

MESEČNI horoskop za MART za Vodoliju: Astro prognoze za ljubav, posao, odnose

0

Vodolije, proverite šta vas čeka ovog marta na svim poljima života.

Vodolije, šta vam donosi horoskop za mart?
Vodolije, šta vam donosi horoskop za mart?foto: ANTON URICH/Shutterstock

Mart 2024. je mesec kada se otvara takozvana knjiga sudbine“ — ulazimo u period Koridora pomračenja, koji oživljava apsolutno karmičke događaje i poznanstva. Plus je što, čak i ako ništa ne uradite, univerzum će i dalje uvesti nova pravila i red u vaš život.

 

U martu Merkur ulazi u svoju retrogradnu petlju — od 15. marta planeta „prolazi“ kroz 16 stepeni Ovna, u kojima će se pojaviti nekoliko puta. Zato obratite pažnju na to koji se događaji i razgovori dešavaju ovog dana. Situacija će se ponoviti nekoliko puta, dajući vam priliku da je rešite tek do 26-27. aprila.

 

Retrogradna petlja Merkura je cela putanja planete, koja je poput automobila koji se vraća nekoliko puta na određeno mesto da tamo završi stvari. Počećete da pokrećete nešto sredinom aprila, tokom pomračenja od 25. marta do 8. aprila, ova situacija će zahtevati razradu, a do maja će sve biti uspešno završeno. Budite strpljivi!

 

Koridor pomračenja, koji će početi 25. marta, naravno biće povezan sa odnosima, jer će se odvijati na osi znakova Vaga-Ovan, koji su odgovorni za sve vrste interakcija među ljudima. Najvažniju ulogu imaće ljubavni, poslovni i prijateljski kontakti.

 

Za Vodoliju će mart biti mesec kada je njegov prvi deo maksimalno posvećen analizi odnosa – Venera i Mars će biti u vašem znaku do 12. marta, što znači da ćete morati da odgovorite na pitanje kako bi se odnosi između muškarca i žene trebalo izgraditi. Štaviše, u vašem znaku pitanje se odnosi format otvorene veze, čak i u braku: kako dva supružnika mogu stvoriti zajednicu u kojoj će se svi osećati opušteno i mogu odvojeno da se ostvare?

 

Mlad Mesec 10. marta nastupa u vašem sektoru finansija i samopoštovanja, što će posebno staviti naglasak na novac koji zarađujete. Kao da univerzum počinje da vas gura ka sopstvenoj zaradi, a od septembra 2024. godine u ovoj kući horoskopa biće pomračenje; vreme je da preuzmete kontrolu nad svojom zaradom. Prvo, u ovom trenutku Saturn će biti u sektoru novca, što ukazuje na zaključivanje priče o finansijskim pitanjima (plata, novac od određenog projekta...).

 

Mlad mesec utiče na finansije i način na koji vidite sebe
Mlad mesec utiče na finansije i način na koji vidite sebefoto: Shutterstock/Anton27

Drugo, mlad mesec u Ribama izaziva vas da se usredsredite na to kako vidite sebe u celini. Saturn u ovoj kući želi da se procenite bez ružičastih naočara – tačno onoliko koliko uložite u sebe, dobijate i iz Univerzuma.

 

Ali, pomračenje i pun mesec, koji će se desiti 25. marta, uticaće na pitanje vašeg pogleda na svet i ljudi iz prošlih dana. Odvija se na Čvoru prošlosti, tako da može doneti sastanak sa drugovima iz razreda, ili možda sa ljudima sa kojima ste ranije išli na putovanje. Takođe je verovatno da ćete imati potrebu da preispitate neke od svojih stavova u pravcu većeg fokusa na sebe, svoje vrednosti i prioritete.

 

Možda ćete morati ponovo da pohađate neke kurseve, ili možda već završavate svoje studije. Budite sigurni da ćete morati više da vežbate ovo znanje i krajem marta ćete uspeti. Inače, petlja retrogradnog Merkura, koja počinje u martu, može u vaš život da dovede ljude sa kojima ste radili i družili se, ali su s njima povezani putevi vaše budućnosti. Stoga, obratite pažnju na to ko ulazi u vaš život 15-16. marta, jer ovim ljudima se mogu desiti karmički događaji tokom 2024.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

OVA ČETIRI ZNAKA MOGU DA ODAHNU NAKON DVE I PO GODINE Astrolog o godini Drevnog zmaja: Ušli smo u novu eru, trajaće do 2025.

wday.ru

makonda-tracker