ASTROLOŠKE PROGNOZE

MESEČNI horoskop za MART za Strelca: Astro prognoze za ljubav, posao, odnose

0

Strelčevi, proverite šta vas čeka ovog marta na svim poljima života.

Strelčevi, šta vam donosi horoskop za mart 2024?
Strelčevi, šta vam donosi horoskop za mart 2024?foto: Dzhulbee/Shutterstock

Mart 2024. je mesec kada se otvara takozvana knjiga sudbine“ — ulazimo u period Koridora pomračenja, koji oživljava apsolutno karmičke događaje i poznanstva. Plus je što, čak i ako ništa ne uradite, univerzum će i dalje uvesti nova pravila i red u vaš život.

 

U martu Merkur ulazi u svoju retrogradnu petlju — od 15. marta planeta „prolazi“ kroz 16 stepeni Ovna, u kojima će se pojaviti nekoliko puta. Zato obratite pažnju na to koji se događaji i razgovori dešavaju ovog dana. Situacija će se ponoviti nekoliko puta, dajući vam priliku da je rešite tek do 26-27. aprila.

 

Retrogradna petlja Merkura je cela putanja planete, koja je poput automobila koji se vraća nekoliko puta na određeno mesto da tamo završi stvari. Počećete da pokrećete nešto sredinom aprila, tokom pomračenja od 25. marta do 8. aprila, ova situacija će zahtevati razradu, a do maja će sve biti uspešno završeno. Budite strpljivi!

 

Koridor pomračenja, koji će početi 25. marta, naravno biće povezan sa odnosima, jer će se odvijati na osi znakova Vaga-Ovan, koji su odgovorni za sve vrste interakcija među ljudima. Najvažniju ulogu imaće ljubavni, poslovni i prijateljski kontakti.

 

Za Strelca, mart je mesec kada će većina planeta biti u vašoj porodici i sektoru nekretnina, ali će se vaš vladar Jupiter kretati kroz kuću posla i kućnih poslova. Pozitivan aspekt trigona između ove dve oblasti života doneće vam jasnoću i priliku da rešite neke probleme koje imate kod kuće. Na primer, ako nešto nije u redu sa nekim delom vašeg doma, ili ste tražili osoblje koje će vam pomoći oko kuće (dadilja, medicinska sestra, čistačica), to ćete uraditi u martu.

 

Mlad mesec 10. marta doneće vam promene vezane za dom, stanovanje ili početak ciklusa vezanog za prodaju ili kupovinu stana. Pored toga, mogući su nenadani poslovi s daljim rođakom.

 

Retrogradna petlja Merkura može početi da vraća u vaš život ljude iz prošlosti, ili hobije ili sportove koji su vas ranije zanimali. Zato se pripremite na to da vam kontakti i komunikacija sa vašim starim kolegama zapravo mogu pomoći da pronađete odgovore o sebi samom.

 

Tokom retrogradnog Merkura pronalazite odgovore o sebi samima
Tokom retrogradnog Merkura pronalazite odgovore o sebi samimafoto: Alla Simacheva/Shutterstock

Činjenica je da je ovaj sektor na vašoj mapi odgovoran za ljubav i, pre svega, za ljubav prema sebi, a vaši odnosi sa drugima su pokazatelj toga kako se zaista osećate prema sebi. Samo treba da pogledate kako ljudi komuniciraju sa vama i šta vam govore; ovo će u velikoj meri „istaknuti“ ono na šta vredi obratiti pažnju. Verovatno je da ćete uskoro imati novu ljubav u svom životu, te radite na svojim greškama.

 

Pomračenje i pun Mesec 25. marta održaće se u sektoru vaših prijatelja – zauvek napuštate neke veze, a to može biti povezano i sa ekipom kojoj biste se mogli pridružiti oko 14. oktobra.

 

Ovo se može odnositi na male stvari, pa, na primer, menjate teretanu, ali ćete možda morati da promenite svoj društveni krug u velikoj meri. Inače, ovaj isti sektor je odgovoran za naše snove i ambicije, tako da možete priznati da su vam se neki planovi ostvarili ili su se pak promenili zbog situacije u vezi sa vašom porodicom (vi ćete morati da rešite pitanja u vezi sa vašim najbitnijim odnosima u životu i mestu stanovanja).


wday.ru

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Astrološkinja o zaraćenim stranama

 

makonda-tracker