ASTROLOŠKE PROGNOZE

MESEČNI horoskop za MART za Ribe: Astro prognoze za ljubav, posao, odnose

0

Ribe, proverite šta vas čeka ovog marta na svim poljima života.

Ribe, šta vas očekuje ovog marta?
Ribe, šta vas očekuje ovog marta?foto: Dzhulbee/Shutterstock

Mart 2024. je mesec kada se otvara takozvana knjiga sudbine“ — ulazimo u period Koridora pomračenja, koji oživljava apsolutno karmičke događaje i poznanstva. Plus je što, čak i ako ništa ne uradite, univerzum će i dalje uvesti nova pravila i red u vaš život.

 

U martu Merkur ulazi u svoju retrogradnu petlju — od 15. marta planeta „prolazi“ kroz 16 stepeni Ovna, u kojima će se pojaviti nekoliko puta. Zato obratite pažnju na to koji se događaji i razgovori dešavaju ovog dana. Situacija će se ponoviti nekoliko puta, dajući vam priliku da je rešite tek do 26-27. aprila.

 

Retrogradna petlja Merkura je cela putanja planete, koja je poput automobila koji se vraća nekoliko puta na određeno mesto da tamo završi stvari. Počećete da pokrećete nešto sredinom aprila, tokom pomračenja od 25. marta do 8. aprila, ova situacija će zahtevati razradu, a do maja će sve biti uspešno završeno. Budite strpljivi!

Koridor pomračenja, koji će početi 25. marta, naravno biće povezan sa odnosima, jer će se odvijati na osi znakova Vaga-Ovan, koji su odgovorni za sve vrste interakcija među ljudima. Najvažniju ulogu imaće ljubavni, poslovni i prijateljski kontakti.

 

Za Ribe, mart je tradicionalno povezan sa pitanjima razumevanja sebe i ponovnog pokretanja unutrašnje motivacije; mnogi od vas ovog meseca imaju rođendane, što znači da vas univerzum poziva da ponovo pokrenete svoje planove i ciljeve. Naravno, tome će aktivno doprineti mlad Mesec 10. marta u Ribama, koji se ovoga puta javlja u konjunkciji sa Saturnom. I on je odgovoran za trezvenost i disciplinu, tako da mnoge Ribe mogu odlučiti da se podvrgnu  recimo, dijeti ili preispitaju svoj imidž.

 

Na primer, ako već dugi niz godina imate dugu kosu, onda ćete do 10. marta možda želeti da napravite bob ili potpuno promenite neki deo svog izgleda. 

 

Isto se može odnositi i na stil.

 

Mlad mesec donosi velike promene izgleda
Mlad mesec donosi velike promene izgledafoto: muratart/Shutterstock

Retrogradna petlja Merkura, koja počinje u martu, odvija se u vašem finansijskom sektoru i podstiče vas da se fokusirate na svoju zaradu i potrošnju. Možda ćete se vratiti na prethodni način prihoda ili ćete promeniti svoj stav prema raspodeli novca. Na primer, možda ćete želeti da uštedite novac kako biste na kraju mogli da obavite zaista skupu kupovinu za sebe na jesen.

 

Pun mesec i pomračenje 25. marta se dešavaju u vašem kriznom sektoru, a to će se dogoditi u znaku Vage, što znači da se vaša iskustva mogu odnositi na probleme u vezi. Važno je da će dispozitor pomračenja, Venera, biti u vašem znaku, pa ćete zatvoriti neko pitanje vezano za lične komplekse. Mnoge Ribe mogu odlučiti da se podvrgnu operaciji. 

 

25. mart je dan kada ste jasno svesni svog straha, svojih unutrašnjih traumatskih iskustava i vreme je da naučite da se s tim izborite.

 

Bonus video

OVA ČETIRI ZNAKA MOGU DA ODAHNU NAKON DVE I PO GODINE Astrolog o godini Drevnog zmaja: Ušli smo u novu eru, trajaće do 2025.

wday.ru

makonda-tracker